Winclub

Vaikea on uskoa että Suomesta löytyy ihmisiä, firmoja ja jopa pankkeja (ilmeisesti muutamat OKOn konttorit) ovat valmiita laittamaan useita tuhansia euroja kiinni “sijoitukseen” josta eivät saa kunnolla edes tietoja mistään. Jäseneksi pääsy edellyttää kuulemma tiukan vaitiolosopimuksen allekirjoittamista ja useamman tuhannen euron siirtoa jonnekin Panamaan eli periaatteessa sama juttu kun joku tulisi kadulla kertomaan että mulla olisi loistava sijoituskohde tiedossa. Anna pari hunttia, kerron sulle sitten lisää ja tästä ei sitten kerrota kenellekään.

Näitä tosibulleroita on julkisuudessa liikkuneiden tietojen mukaan peräti 6000 ja joukossa siis muutamia OKOn konttoreita. Uskomatonta!!

2 Responses to “Winclub”

  1. totuus Says:

    Uskomattomia on nää huhut. Tossa mitä tässäkin kirjoitetaan ei ole totuuden häivääkään. Pelkkää fantiasiaa ja paskan jauhamista. Kun ei asiosta todella tiedä mitään parempio olla hiljaa.

  2. Laimea Silli Says:

    No niin virrat on tästä maagisesta “treidauskoneesta” sammuneet ja webbisivut on alhaalla. Sillä lailla… Rahoja tuskin löytyy sieltä Panamasta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: