Ostin lisäerän Nokiaa

Aikaistin sen ensi viikolla miettimäni Nokian lisäerän hankkimisen jo tälle päivälle kun Nokia oli taas sen verran laskussa vaikka muu markkina oli nousussa. Runsaan viikon päästä on Nokia World tilaisuus joka toivoakseni kääntää Nokian osakkeen kurssin. Viimeistään se käänne tulee 3Q tulosjulkistuksen yhteydessä uskoakseni.

Euroalueen elokuun teollisuustuotannon ostopäällikköindeksi nousi odotuksia kovemmin 47.9:ään (odotus 47,5. Heinäkuussa 46,3) ja on jo iskuetäisyydellä 50:stä mikä merkkaa teollisuustuotannon kasvua. Palvelualojen ostopäällikköindeksi oli vielä lähempänä ja tikkasi 49.5 (odotus 46,5. Heinäkuussa 45,7) lukeman. Composite PMI lukema nousi tasan 50:een. Saksassa teollisuuden ostopäällikköindeksi nousi jo 54.2:een mikä on todella vahva lukema. Tämän luulisi vahvistavan kursseja.

Tags: ,

One Response to “Ostin lisäerän Nokiaa”

  1. iPhone hyytymässä? « Rakas sijoituspäiväkirjani Says:

    […] Nokian positiivinen momentum jatkuu. Eilen Texas Instruments antoi posarin ja kertoi että sen asiakkaiden tilaukset ovat kasvamassa. Nokia on TXN:n suurin asiakas. Noksun kurssi on noussut jo 10.5 euroon. Eihän siitä ole kuin pari viikkoa kun ostin Nokiaa lisää 8.5 eurolla. […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: