MeeGo UI näyttää hyvältä

MeeGo konferenssi Dublinissa on kerännyt sovelluskehittäjiä ja muita alan toimijoita yhteen ja kivoja videoita on ilmaantunut nettiin käyttöliittymästä. Aika hyvältä näyttää 🙂

Muistatteko Carman sovelluksen N900:lle? Tsekkaa linkki jossa mm. video. Tässä video samaan OBD-liitäntään pohjautuvasta MeeGo-toteutuksesta:

Kunhan se eka MeeGo luuri tulee niin N900 vaihtuu siihen. Olen vähän miettinyt että josko ostaisin myös MeeGo tabletin ja siirtäisin kaikki lehteni tulemaan siihen kunhan kustantajat alkavat moista tukea. Niin se kauan odottamani E-paperi sitten toteutuisi tuossa formaatissa. Lehti tulisi sinne missä minä olen eikä sinne missä asun ja varmasti paljon nykyistä halvemmallakin kun paino- ja kuljetuskustannukset jäisivät pois.

Tags: , , , , ,

4 Responses to “MeeGo UI näyttää hyvältä”

 1. Laiska Sijoittaja Says:

  Hyvältähän tuo näyttää. Media Playerin tökkivä avautuminen (keskimmäinen video) ei oikein miellyttänyt, mutta eiköhän noistakin viiveistä päästä eroon vielä.

 2. ville Says:

  Joo, hyvältä näyttää tosiaankin. Mihin tässä enää Meego 1.2 tarvitaan?

 3. Vulcan Says:

  Tarinoita MeeGon keskeneräisyydestä liikkuu kotimaisten foorumeiden spämmääjien viesteissä, mutta tuntuu melko hupaisalta kun samassa lauseessa verrataan generic MeeGon aikataulua ja Nokian laitteita julkaisuaikatauluineen tai käyttöliittymineen, joihin ei mihinkään kuitenkaan tule geneeristä MeeGoa vaan Nokian oma versio tästä. Jos MeeGo-projektin listalla on keskeneräisiä geneerisiä osia, ei se tarkoita etteikö Nokialla olisi jo valmiina kyseiset modulit omaan käyttöönsä.

  Elo-syyskuussa samaiset irvileuat osasivat kertoa että Symbian^3 siirtyy Q1 tai Q2/2011 puolelle koska silloin vasta bugit geneerisessä koodissa on saatu korjattua. Ja silti tuli luvattuna ajankohtana myyntiin, kas kun Nokia ei käytä em. geneerisiä moduleita jotka eivät olleet valmiita. Ja itse asiassa se niiden keskeneräisyys johtuikin juuri siitä, että Nokian Symbianista poistettiin Nokian omia moduleita jonka jälkeen ne täytyy muiden paikata geneerisillä osilla jotta tätä pakettia voidaan lisensoida ulkopuolisille.

  Avointa softankehitystä tuntuu olevan aika helppo käyttää asiaan perehtymättömien harhaanjohtamiseen ja huhujen levittämiseen. No aikanaan nekin tarinat loppuvat merkityksettöminä.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: