Televisio N900:lle

No nyt tähän “monitoimilinkkuveitseen” N900:een saa myös television 🙂 Asensin ilmaisen SPB TV applikaation OVI:sta ja nyt on luurissa sitten kymmeniä IP TV kanavia, mm. kotimainen TV7 jos se nyt jotakuta kiinnostaa. Sijoittajan kannalta asian tekee mielenkiintoiseksi se että kanavavalikoimassa on paljon uutiskanavia ja mm. sijoittamiseen ja talouteen keskittynyt Bloomberg TV. Näyttäisi löytyvän mm. musiikkivideokanavia, urheilukanavia. CCTV:ltä näkee varmaan F1 kisat. Kanavien lisäksi tässä on myös kanavakohtainen TV-opas. Kovalevytalletusta en sentään löytänyt 🙂

Pikaisen testauksen jälkeen TV-kuva on hyvälaatuinen kuten äänikin eikä pätki ja pikselöidy. Testasin sekä Wlanilla että 3G/HSPA yhteydellä. Sen tosin huomasin että wlanin ja 3G-yhteyden välillä ei voi vaihtaa lennossa vaan applikaatio pitää ensin sammutta ja sitten vaihtaa yhteyttä ja sitten käynnistää SPB TV uudelleen. Hieno sovellus, tätä varmaan tulee käytettyä aina silloin tällöin. Ihan kivasti N900:lle tulee edelleen uusia applikaatioita.

SPB TV:n saa asennettua täältä.

Harmi sinällään että loistava kotimainen TV sovellus BooxTV ei vielä toimi N900:lla eikä edes Symbian^3 luureilla. Aika monta Nokian luuri on kuitenkin tuettuna.

Tags: , , , ,

2 Responses to “Televisio N900:lle”

  1. Vinkki Says:

    Vähän kankea kiertotie, mutta booxtv:tä itse hyödynnän niin, että imuroin ohjelmat vanhalla s60-luurilla ja heitän ne bluetoothilla N900:een. Isompi näyttö parantaa katselukokemusta.

    Muistetaan myös, että pitemmillä soppareilla tvkaista.fi maksaa vain pari euroa enemmän kuussa ja tvkaista toimii hyvin N900:ssa.

  2. Laimea Silli Says:

    Isomman näytön lisäksi N900:n reso on N8:ia parempi. Hauska tapa käyttää BooxTV:ta hyödyksi myös N900:lla.

    TV-kaista on palvelu jonka olinkin kokonaan unohtanut. Kiitos kun palautit tuon mieleen. Tavallaanhan se kilpailee YLEn ilmaisen Areenan kanssa mutta noita muita kanavia ei tietysti ilmaiseksi voi seurata. 20 euroa kuussa on aika paljon kun ajattelee että Elisan viihde maksaa 35 euroa ja sillä saa päälle myös ADSL/kaapelimodeemiyhteyden laitteineen, digiboksin ja kaikki ilmaiset kanavat talletukseen jne.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: