Melkoisia lukuja

OMX Hex indeksi laski tänään torstaina 5.14%,Dow Jones laski 4.31%, Nasdaq 5%, Saksa, Ranska ja UK kaikki reilusti yli 3%. Oma salkku tippui n. 6% mutta suurin osa on nyt myyty joten huomiseksi odotettavissa oleva laskupäivä ei omassa salkussani aiheuta niin pahaa tuhoa enää. Vain ihme (joku pelastuspaketti) pelastaa huomisen päivän jyrkältä laskulta. Se on menoa nyt. Tarvii miettiä myydä myös Kemira, Fortum ja Nokian Renkaat pois.

Osakkeista PKC tippui peräti 26% aina 9.91 euroon saakka. Uskomatonta. Onneksi myin siihen aamupäivän nousurekyyliin. Metso ja Rautaruukki ja Nokian Renkaat tippuivat kaikki yli 7%. Yli 15 osaketta HEXissä laski yli 10%. Melkoinen päivä.

Advertisements

2 Responses to “Melkoisia lukuja”

  1. MiLe Says:

    Juu aika uskomatonta ja murhaavaa touhua tämä näyttää nyt olevan.

    Uskoisin että perjantaina vielä lasketaan, FED keksii viikonlopun aikana jonkun pelastushärvelin (esim QE3) ja maanantaina saadaan lyhytaikanen voimakas rekyyli ylöspäin. Ja sitten taas alas.

    Rahojani en kylläkään uskalla laitaa senttiäkään tuohon visioon. Itsekin poistin kaikki osakkeet salkusta eilen. Tappiolla…

  2. Laimea Silli Says:

    Jeps. Viikonloppuna FED kyhää QE3:n ja EKP mahdollisesti myös jotain ja sitten maanantaina voisi mahdollisesti tulla rekyyli joka kääntäisi markkinan suunnan mutta en minäkään uskalla sijoittaa senttiäkään tuohon visioon.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: