Uskomatonta volaa!!

En muista koskaan nähneeni näin suurta volaa markkinoilla mitä tänään. Markkina avasi plussalle, aika reilustikin mistä käännyttiin sitten taas reilusti miinukselle jopa niin että useat seuraamani osakkeet olivat likimain 10% pakkasella ja DAX kävi jossain likimain 7% miinuksella. Nyt vähän ennen neljää iltapäivällä on monet tuolla syväkyykyssä olleet osakkeet kuten Nokian Renkaat likimain 10% plussalla. Nokian Renkaiden päivän alin 21.48 euroa ja päivän ylin toistaiseksi 24.81 euroa näin esimerkkinä. Päiväkauppiaat jotka osaavat hommansa tekevät uskomattoman paljon rahaa. Minä kun en osaa en edes yritä sillä riski rahan menetykseen on suuri.

Futuurit povaavat USA:n pörsseille nousuavausta. Se voi olla mutta on eri asia että jäädäänkö päivän lopuksi myös plussalle. Markkinat odottavat FEDin korkopäätöstä ja puhetta ja mahdollista hokkuspokkus QE3:sta tai muuta temppua mikä pelastaisi. Mikäli uutta pelastusrengasta ei tule, jatketaan sukellusta joko hitaammin tai voimakkaammin. En usko että tämä lasku oli tässä. Mutta kuten tämäkin päivä todistaa, mikä tahansa on tässä markkinassa mahdollista. Your guess is as good as mine eli sinun arvauksesi on yhtä hyvä kuin minun.

En aio tänään ostaa enkä myydä kun ei ole myytävää.

Advertisements

Tags:

One Response to “Uskomatonta volaa!!”

  1. MiLe Says:

    Ei ota tästä aallokosta enää erkkikään selvää. Hyvä kun yrität kuitenkin muodostaa asioista jotain järkevää. Järkipuhettasi on kiva ja hyödyllistä lukea. Jälleen kiitokset!

    Elämme todellakin mielenkiintoisia aikoja…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: