Aloitin ostot

Markkinoilla on nyt niin positiivinen fiilis että viime viikolla alkanut nousu voisi kantaa nyt pidemmällekin kuin viikon, parin päähän. Jos europankit pelastetaan ja Kreikan velkakuorma kevennetään hallitusti on mahdollisuudet palata takaisin normaaliin menoon. Tai ainakin suhteellisen normaaliin menoon sillä sekä USA:ssa että Euroopassa julkiset taloudet ovat aika velkaantuneita ja tämä velkahermoilu on jo aiheuttanut reaalitalouteen kolhuja joista toipuminen alkaa ehkä aikaisintaan 2H 2012. Mutta osakkeet ennakoivat sen puolisen vuotta etukäteen.

Katson nyt kuitenkin aika tarkkaan mihin tämä nousu kantaa vai kantaako ollenkaan ja olen valmis nopeastikin myymään osakkeet pois tai tarvittaessa ostamaan lisää. Tänään ostin mm. YIT:tä, Metsoa, NR:ää, Kemiraa, Konetta, Stockkaa jne. sekä myös Nokiaa. Myyn kyllä todennäköisesti Nokiat pois ennen ensi viikon tulosjulkistusta ihan varmuuden vuoksi. 4Q tulosennuste voi olla huono. Seuraavalla viikolla tuleekin sitten Nokia World jota ennen osake voisi taas nousta jos WP luurien julkistukset vaikka toisivat jotain värinää osakkeeseen?

Advertisements

Tags: , , , , , ,

2 Responses to “Aloitin ostot”

  1. Serla Orava Says:

    YIT:llä heti vähemmän reipas päivä.

    • Laimea Silli Says:

      Jeps. Kokemus on opettanut että tulosvaroittaja kannattaa myydä heti pois salkusta ja noin toimin nytkin. Vaikkakin tuo ammoniakki-ongelma oli tiedossa jo 7.9 lähtien ja vaikka YIT todennäköisesti saa suurimman osan ellei kaiken laitettua betonintoimittajan ja vakuutusyhtiön piikkiin. Salkku kuitenkin on tänäänkin nousussa eilisen päälle YIT.stä huolimatta joten ei tämä nyt niin huonolta näytä. Hajautus rocks!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: