Media revittelee iPhone 4S:n myyntimäärillä

Uusi iPhone “for Steve” myi ekana viikonloppuna 4 miljoonaa kappaletta. Ja media repii valtavia otsikoita taas “valtavasta myynnin kasvusta” verrattuna iPhone 4:n ekaan myyntiviikonloppuun. Mikään media / analyytikko ei ole tainnut kuitenkaan muistaa että edellisen mallin launchissa vain AT&T myi niitä. Nyt USA:ssa niitä myyvät alusta lähtien myös Verizon ja Sprint ja sitä myytiin nyt myös USA:n ulkopuolella heti ekana viikonloppuna.

Ei silti, hyvä suoritushan tuo on ja luuria myydään varmaankin likemmäs 30 miljoonaa 4Q:n aikana mikä on paljon enemmän mitä Nokia myy kaikkia älyluurejaan (kiitos 112 strategian). Ja RIMmin vaikeudet satavat suoraan Applen ja Androidin laariin.

Advertisements

Tags: , , ,

2 Responses to “Media revittelee iPhone 4S:n myyntimäärillä”

  1. Jontte Says:

    Luulisin suurimman osan analyytikoista tietävän, että iPhonen myyntikanava on huomattavasti laajempi, kuin 17kk sitten (etenkin Aasiassa, joten paras lienee vasta tulossa). Moni heistä myös tietää, että syksy on otollisempi aika myydä kuin keskikesä.

    Kanavan laajuus ei missään tapauksessa ole negatiivinen asia. Jos myynti esimerkiksi tuplaantuu näkyy se tilinpäätöksessä tismalleen samalla tavalla oli operaattoreita yksi tai kymmenen, varsinkin nyt kun täsmälleen sama laite (ilmeisesti vain 4S, vaikka nelostakin sisäisesti päivitettiin) myydään sekä GSM- että CDMA-asiakkaille, koko maailmassa. Applen tuotepaletin minimalismia ja operaationaalista tehokkuutta ei voi kuin ihailla.

  2. analyzing Says:

    Hyvin Apple hallitsee julkisuuspelin. Tähän Nokian WP aloitustakin tultaneen vertaamaan vaikkei vertailu välttämättä ihan yksi yhteen olisikaan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: