Euro-ongelmat ratkeaa viikonloppuna

Kun katsoo tämän iltapäivän kurssikehitystä niin ilmeisesti kaikki Euroalueen velkaongelmat ratkeaa viikonlopun EU-kokouksessa. Sen verran laajaa ja voimakasta oli kurssinousu tänään. Huomionarvoista muuten on että Nokian kurssi laski tästä laaja-alaisesta noususta huolimatta. Ilmeisesti nuo Nokian riskit painavat kurssia huolimatta siitä että 3Q sujui odotettua paremmin.

Itse en ole viikonlopun EU-kokouksesta yhtä positiivisella mielellä. Salkussa ei ole nyt osakkeita ollenkaan ja uskon että maanantaina markkina laskee kun poliitikot eivät saa aikaiseksi yhtään mitään. Mutta olenhan mä ennenkin väärässä ollut, joskus 🙂

Ai niin, tänään tapahtui sekin ihme että Stonesoft julkisti ensimmäisen voitollisen kvartaalinsa koskaan. Voi niitä aikoja vuonna 1999 kun Stonari nousi kymmeniä ja taas kymmeniä prosentteja ja sitten laski kymmeniä prosentteja. Isot voittoni haihtuivat siinä treidauksessa mutta jäin kuitenkin voitolle ja hauskat muistot jäivät. Osake vaikuttaa todella kalliilta, mutta jos voittojen kasvu oikein kiihtyy niin tuosta voisi tulla jopa ihan oikea potentiaalinen sijoituskohde.

Elisa julkisti todella vahvan tuloksen ja 0.4 euron lisäosingon. Elisa on voittanut markkinaosuutta ja itsekin vaihdoin alkuvuodesta Soneran ADSL:n Elisan ADSL-liittymäksi.

Mukavaa viikonloppua!

Advertisements

Tags: ,

One Response to “Euro-ongelmat ratkeaa viikonloppuna”

  1. Vulcan Says:

    Luin rapakon takaa uutisen, että eniten shortattujen yhtiöiden (mm. pankit) osakkeille tuotettiin raju ralli, osittain syynä on mahdollisesti pelko siitä että viikonloppuna jotakin ratkeaisi ja tulisi pomppu. Lopuiksi riittää shorttien pakkosulkemiset tilanteessa jossa kurssit vain nousevat.

    Tässä otetaan nyt rekyyliä luultavasti vielä jonkin aikaa, ja ennen kuin historian valossa sitä odottaisi tullaan todella rytinällä alas. Ei tätä menoa kestä todellakaan tammikuulle se seuraava isompi rytinä.

    Mukavaa viikonloppua sinullekin!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: