Salkku tyhjeni kuin luottamus Eurooppaan

Toista päivää kovaa laskua. Yritin vähän pohjakalastellakin mutta ei tuosta nousua saatu sitten aikaiseksi, päinvastoin.  Ja aika huolestuttavia uutisia kantautui maailmalta, mm. Italian korort olivat kovassa nousussa. Jossain vaiheessa päivää totesin että ei tässä markkinassa ole taas mitään järkeä. Salkku laski muutaman prosentin tänään ennenkuin sain sen tyhjäksi. Pitikin mennä leikkimään parempaa sijoittajaa kuin mitä on ja lähteä tankkailemaan ja vielä kovan nousun päätteeksi. Yritin kyllä hillitä ahneuttani mutta huonolla menestyksellä, pakko se oli salkkua täytellä ja päästä mukaan nousuun. Huomenna tietysti on sitten nousupäivä 🙂

USA:n PMI ISM indeksi laski 50.8 pisteeseen edelliskuun 51.6:sta mutta se ei kuitenkaan ole vuoden huonoin luku sillä syyskuussa indeksi oli 50.6 pistettä. Analyytikot ilmeisesti odottelivat 52 pisteen lukemaan. Positiivista tuossa on kuitenkin se että indeksi on vielä yli 50 ja indikoi kasvua, tosin aika laimeaa sellaista.

Advertisements

Tags:

4 Responses to “Salkku tyhjeni kuin luottamus Eurooppaan”

 1. maukka Says:

  No niin ja etköhän ole ostamassa taas kunnes kurssit toipuvat sen 10-15 %.Itse näen nyt avautuvan hyviä ostopaikkoja,enkä todellakaan näihin myynteihin lähtisi hosumaan.

 2. Analyytikko Says:

  Olen vähän pettynyt että mielenkiintoinen blogisi on mennyt keltanokkamaiseksi veivaamiseksi. Defenssit laput sisään, ehkä painoa enemmän USD-kantaan. Microsoftin omistaja nukkuu hyvin. Kvartaaliosingot tikittävät ja tarvitse välittää talouspoliittisesta teatterista.

 3. 55 Says:

  Minä päädyin kuitenkin ostamaan hieman PKC:tä lisää tiistaina. Uhkapeliähän tämä tällä hetkellä muistuttaa ennemminkin kuin osakesäästämistä.

 4. Laiska Sijoittaja Says:

  55: Jos on pitkä aikaväli ja ostaa osakkeita pitkin matkaa, ei tarvitse välittää parin viikon sisäisistä heilahteluista. Tällöin se uhkapeli-elementtikin pienenee huomattavasti.

  Tuo on toki helpommin sanottu kuin tehty, itsekin tulee seurattua markkinoita päivittäin 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: