Texas Instruments varoittaa taas

Kuin pisteenä huonon pörssipäivän päätteeksi Texas Instruments antoi tulosvaroituksen sen tuotteiden huonon kysynnän johdosta ja kysyntä kohdistuu laajalla skaalalla koko sen tuotekirjoon. Aika huono homma ja kertoo kyllä sen että kuluttajat ovat nyt todella varovaisia. Taantumaan ollaan menossa. Luuripuolella ei tosin ole Texas Instrumentsin mukaan kysyntäongelmaa: “The reductions are due to broadly lower demand across a wide range of markets, customers and products, except for wireless applications processors,” Texas Instruments said in the statement

Advertisements

Tags:

4 Responses to “Texas Instruments varoittaa taas”

 1. analyzing Says:

  Uusi käänne Android / Apple patenttipelissä.

  http://fosspatents.blogspot.com/2011/12/motorola-mobility-wins-german-patent.html

  (tätä kun on täällä seurattu)

  • Laimea Silli Says:

   Kiitos linkistä. En ollutkaan tuota huomannut. MIelenkiintoinen käänne tässä taistelussa ja kohentaa kyllä Androidin asemaa. Tuleekohan tuosta väännöstä vielä kompromissa jossa voittajia on lähinnä lakimiehet?

   • analyzing Says:

    Varmasti jonkinlainen sopimus tulee, Motorola / Google näyttää nyt olevan vahvoilla, HTC ja Samsung heikommassa asemassa. Käyttääkö Google Motorolan patentteja kaikkien Android valmistajien hyväksi?

    Jotenkin tuntuu että Nokia ei pelannut korttejaan ihan parhaalla mahdollisella tavalla tässä pelissä. Kai Nokian salkusta pitäisi löytyä jotain yhtä vahvaa kuin Motorolalta?

    • Jontte Says:

     Tässä on kyse FRAND-patenteista, joihin liittyvät ongelmat ratkeavat aina rahalla, oikeudenkäynti on pitkältikin neuvottelua hinnasta.

     Motorolan todellinen asema nähdään kunhan Apple ja Microsoft saavat sen oikeuteen ei-FRAND patenteista. Googlen ja Oraclen vääntöönkin tulee erittäin todennäköisesti liittymään suuri korvaus, koska rikkomus vaikuttaa tahalliselta.

     Loppujenlopuksi näistä on tuskin kellekään mitenkään erityistä haittaa tai hyötyä, paitsi tietenkin lakimiehille.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: