Trooli.fi

Olen alkanut seurata Trooli.fi saittia ja osallistua saitin sijoituskeskusteluun Arvopaperin AP Areenan lisäksi. Trooli.fi syntyi kun AP Areena uhkasi mennä kiinni ja keskustelu siirtyä surkean näköiselle uudelle Areenalle. Arvopaperi tuli kuitenkin järkiinsä ja aikoo edelleen pitää käytettävyydeltään ylivertaisen vanhan AP:n auki tuon uuden rinnalla. Tulen varmastikin käyttämään sekä Troolia että vanhaa kunnon AP:ta tulevaisuudessa.

Koodailin tuonne uudelle Trooli.fi saitille myös puurakenteen mutta palstan pitäjä Warreguru ei ainakaan vielä ole sitä ottanut käyttöön, harmi. Mutta tein sinne myös Trooli_ignore nimisen Greasemonkey scriptin jolla voi halutessaan tehdä kaksi asiaa

  • Filtteroida pois näkyvistä haluamiensa nimmareiden kirjoitukset
  • Korostaa niiden henkilöiden kirjoituksia joiden haluaa erottuvan muista

Tuo tekemäni scripti toimii Firefox-selaimessa ja ensin pitää asentaa Greasomonkey lisäpalikka. Ja sitten asennetaan tuo tekemäni scripti. Voit muokata scriptin sellaiseksi kuin haluat ja filtteroiminen onnistuu editoimalla seuraavaa kohtaa:

  • filter_keywords[c++]="Nimimerkki";
  • filter_keywords[c++]="Toinen mölli";
  • filter_keywords[c++]="Kolmas mölli";

Voit siis lisätä sinne niin monta riviä kuin tahdot. Yksi rivi filtteroitavalla nimmarille. Jos haluat että filtterointi koskee ko. nimmarin aloittamaa ketjua, niin pidä “Tehosiivous” muuttuja asennossa true. var Tehosiivous = “true”; Muussa tapauksessa aseta arvoksi “false”
Halutessasi korostaa jonkun erinomaisen kirjoittajan viestejä muokkaa vastaavalla tavalla seuraava lista sitten mieleiseksesi:

  • highlight_keywords[h++]="Laimea Silli";

Siellä on nyt defaulttina meikäläinen, mutta muokkaa se siis mieleiseksesi. Korostus vaihtaa korostettavan kirjoittajan väriksi pinkin. Voit kokeilla halutessasi muitakin värejä.

Advertisements

Tags: ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: