Synkkä lasku jatkui tänäänkin – maaliskuun nousu jo poispyyhkäisty

Tänään salkku tippui 2%. Suurin laskija oli osinkonsa irrottanut Kemira joka laski peräti 7.4% eli parisen prosenttia enemmän mitä osinko oli. Nopeasti ne tilanteet muuttuu, sillä kolmessa päivässä pyyhkäistiin pois koko maaliskuun tuotto jo irronneet osingot poislukien. Muutama päivä lisää tätä “herkkua” ja alkaa vituttamaan.

Jo eilen kävi mielessä että keventäisi vähän salkkua ja niin kävi tänäänkin kun lukaisin nuo Saksan ja Euroopan PMI tiedotteet läpi mutta en kuitenkaan ole keventänyt. Euroopan teollisuus on supistumassa, aika odotetusti ja kasvua tullee varmaankin vasta kesän jälkeen, siis mikäli kaikki sujuu hyvin. Osakekurssitkin ennakoivat että nousu alkaa silloin mutta jos tämä nyt jatkunut kehitys nyt käänsi markkinan pidempään laskuun niin indikoiko se että käänne parempaan on todella lyhyt. Ota tästä selvää.

Tags: ,

One Response to “Synkkä lasku jatkui tänäänkin – maaliskuun nousu jo poispyyhkäisty”

  1. hese33 Says:

    Ei noista kukaan otakaan selvää. Random walk with drift. Sen takia kannattaakin holdailla. Jos ei pää kestä sitä, niin kannattaa ostaa rahoilla sitten jotain muuta kuin osakkeita.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: