Hurja nousupäivä tänään!

Enpä oikein tiedä mistä tämä nousu tuli tai mikä sen aiheutti mutta salkku tykittää juuri nyt 3.7% nousussa puoli kahdeksan aikaan illalla, kun USA:n pörssit ovat vielä auki. Melko vahva ja poikkeuksellinen nousupäivä, ei näin voimakkaita nousupäiviä kovin usein osu. Nousua hieman boostasi myös eilen avaamani Cargotec longi jonka suljin tänään. Tavoitteena oli tehdä 5% voitto mutta tyydyin sitten lopulta 4%:iin kun suljin. Illalla olisi tullut vielä pari prosenttia enemmän mutta hyvä näin.

Kovin nousija salkussani oli Rautaruukki, 9.63%. Mutta kyllä se tässä parin viime viikon aikana laskikin ja edelleen olen tappiolla. Myös Stockmann jatkoi vahvassa nousussa julkaistuaan muutama päivä sitten maaliskuun erinomaiset liikevaihtoluvut. Kemira, Metso ja YIT nousivat myös kaikki vähintään 3%.

Viime viikon lasku tuli sitten kuitattua käytännössä tällä nousulla ja hieman enemmänkin. Ei paha. Salkun suomalaisista osakkeista on kaikista osinko jo irronnut ja osasta on vielä rahat tulematta tilille mikä boostaa hieman salkun arvoa loppuviikosta, ensi viikolla ja toukokuun alussakin vielä.

Advertisements

Tags: , , , , ,

One Response to “Hurja nousupäivä tänään!”

  1. MiLe Says:

    Taisi nousu johtua Espanjan onnistuneesta velkahuutokaupasta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: