Grand Theft Auto myöhästyy syyskuuhun!

Voi eiiiii!!!! Grand Theft Auto myöhästyy syyskuuhun. Lokakuussa yhtiö tiedotti että GTA V tulee myyntiin tänä keväänä mutta nyt julkaisu siis siirtyy. Peliä kovasti odatteneet ja kenties jo ennakkotilanneet fanit ovat erittäin pettyneitä ja kurssi luonnollisesti ottaa hittiä ja on juuri nyt noin kymmenen aikaan illalla yli 6% laskussa. Jatkan holdaamista, tässä vain tulevat voitot siirtyvät hieman eteenpäin.

Yksi hyvä puoli tässä kuitenkin on, tulee kesällä oltua ulkona eikä sisällä pelaamassa 🙂

Tags: ,

2 Responses to “Grand Theft Auto myöhästyy syyskuuhun!”

 1. Roope Haimila Says:

  Vähän lisäspekulaatioita tosta GTA V:n julkistuksen lykkäyksestä… “Uutinen Sonyn tilaisuudesta tuo mieleen vaihtoehtoisen teorian odotetun GTA V -pelin myöhästymisestä syksyyn. Virallisen selityksen mukaan pelistudio Rockstar tarvitsee lisää aikaa pelin kehittämiseen. Entäpä, jos lisäaika tarvitaan pelin sovittamiseksi PS4:lle?” @digitoday

  • Laimea Silli Says:

   Kävi sama mielessä itselläkin mutta olisiko se taloudellisesti kannattavaa? PS3:sta on myyty about 80 miljoonaa yksikköä joten potentiaalisten Pleikkari-ostajien määrä on just tuo. PS4:sta myydään julkaisusta ehkä miljoona-pari kuukaudessa ja vaikka kaikki ostaisivat tuon pelin ei riittäisi.

   Ja mitä hyötyy XBox 360 käyttäjät viivästyksestä? Myös sitä on myyty se noin 80 miljoonaa yksikköä eli periaatteessa 160 miljoonan potentiaalinen ostajakunta on kasassa plus mahdollinen PC peli myöhemmin.

   GTA IV:tä on myyty nyt tähän asti jotain 25 miljoonaa. GTA V tulee rikkomaan tuon helposti

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: