Myin PKC:t

Illalla mietin vielä PKC:n tilannetta ja päätin että myyn jos kurssi nousee ja toipuu nopeasti minimitasoille joilla haluaisin myydä ja tänään noille tasoille jo päästiin ja myin. Tarkoitus on palata PKC:n kyytiin myöhemmin, toivottavasti nykyistä halvemmalla ja ottaa tässä välissä tuottoa muilla osakkeilla. PKC:n pitkän tähtäimen näkymät ovat edelleen hyvät.

Advertisements

Tags:

6 Responses to “Myin PKC:t”

 1. Argh! Says:

  Minullakin on pulma PKC:n suhteen. Alkuperäinen suunnitelma oli yrittää ostaa takaisin heti osarin jälkeen, mutta tulos oli niin järisyttävän huono, että häkellyin ja ostonappi jäi painamatta. Nyt näyttää ainakin lyhellä tähtäimellä siltä, että olisi kannatanut pitää kiinni suunnitelmasta.

  Mutta, mutta. Minua hämää se, ettei PKC antanut tulosvaroitusta. Olihan tulos kuitenkin hyvin kaukana markkinaodotuksista. Se vähän heikentää luottamusta vaikka muodollista vaadetta varoitukselle ei varmaankaan ollut.

  Muutama yksityiskohta raportissa ja yhtiössä myös hämäävät minua. Optiojärjestelyt vaikuttavat melko anteliailta, niillä näyttäisi olevan selkeä laimentava vaikutus. En tosin ole niihin ehkä ihan tarpeeksi tarkasti perehtynyt.

  Raportissa oli vielä maininta joidenkin kevyiden ajoneuvojen tuotesarjojen poistumisesta liikevaihdon laskua selittävänä tekijänä. Se pistää miettimään miltä AEES-liiketoimintojen tulevaisuus näyttää. PKC:n ohjeistus kun on muuten melko varovainen länsimaisen ikääntyneen kuorma-autokannan huomioon ottaen.

  • Timppa Says:

   Tulosvaroitus pitää antaa, jos tulos poikkeaa yhtiön antamista näkymistä. Markkinaodotuksilla ei ole tämän kanssa mitään tekemistä, ei yhtiö ole niistä vastuussa.

 2. PJ Says:

  Alcoan ennusteet autoteollisuuden toteutuneesta tuloksesta ja ennusteista olivat huonot, PKC seurasi perässä. Jälkiviisastelua on helppoa..

 3. Helmikuussa nousuputki sai jatkoa | Rakas sijoituspäiväkirjani Says:

  […] tilille napsahti IFN ETF osinko, jonka otin osakkeina. Myin pois PKC:t odotettua huonomman tuloksen jälkeen sekä ostin lisää Atriaa että TTWO:ta. Atrian ostos […]

 4. PKC:lta odottamaani parempi 1Q tulos | Rakas sijoituspäiväkirjani Says:

  […] se nyt alkaa näyttää siltä että tein virheen myydessäni PKC:t pois helmikuussa. Syy miksi myin oli huono 4Q ja huonot lähiajan näkymät. Markkina kuitenkin katsoo näköjään […]

 5. Ostin PKC:ta | Rakas sijoituspäiväkirjani Says:

  […] joka oli selvä pettymys ja alitti odotuksesti pähkäilin päivän verran mitä tehdä ja päätin sitten myydä osakkeet pois 15.2. Osakkeet lähti silloin pois 16.3 euron hintaan. Kirjoittelin 14.2 näin: “Kurssinousua ei […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: