Salkunsiivouspäivä

Salkusta lähti tänään Atrian, Stockmannin ja YIT:n osakkeet. Mitään suunnitelmaa mulla ei vielä aamulla ollut myydä osakkeita mutta YIT:n heikko tulos johti siihen että päätin myydä YIT:t pois ainakin joksikin aikaa sillä uskon että tämä puskista tullut heikko tulos tulee laskemaan kurssia vielä lähipäivinäkin. Koitin ajoittaa myynnin siihen yleensä tälläisen tuloksen jälkeisen aamun myyntiaallon jälkeen seuraavaan pieneen nousurekyyliin ja sainkin myytyä osakkeeni pienellä voitolla. Hetkeä myöhemmin myytynä olisikin jo tullut tappiota. YIT laski lopulta 7.96% 15.03 euroon. Stockmannilta tuli tänään myös tulos, joka oli aivan aiemmin annetun tulosvaroituksen mukainen.

Kun lähdin myymään YIT:t päätin siivota myös pienen Stockmann positioni pois tappiolla. Ei siinä varmaan paljoa laskuvaraa ole jäljellä tai ainakaan pitäisi olla, mutta eipä taida olla nousuvaraakaan lähiaikoina.

Samaten kuin pois Atriat, jotka jotenkin juuttuivat salkkuun. Niitä piti omistaa vain hetki mutta ja ottaa pikavoitto. Pikavoitto vaihtui hitaammin otettuun tappioon.

Ajattelin nyt pitää vapautuneet rahat käteisenä ja odottaa ostopaikkoja sopiviin osakkeisiin jos sellaisia tässä loppukeväästä ja alkukesästä tulisi.

 

Advertisements

Tags: , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: