TTWO:lta loistava tulos ja näkymät

TTWO julkaisi tänään tuloksensa ja kurssi on jälkipörssissä reilussa yli 4% nousussa varttia yli puolenyön. Huomenna nähdään reipas nousu varsinaisessa pörssissä. TTWO on salkkuni suurin osake ja tämä tulee nostamaan selvästi salkkuani huomenna. Ja odotetusti, ei tämä sattumalta ole salkkuni suurimmaksi päätynyt.

Muutamia poimintoja tuloksesta, joka samalla päätti TTWO:n tilivuoden:

  • 4Q Revenue rose to $299.5 million from $148.1 million –> liikevaihto tuplaantui
  • Adjusted Earnings Per Share increased to $0.38 in the quarter versus EPS of $-0.60 in the year-earlier quarter –> analyytikot odottivat 0.23 dollaria.
  • As of March 31, 2013, the Company had cash and cash equivalents of $402.5 million.
  • Markkina-arvo on nyt 1.41 miljardia dollaria eli markkina-arvosta liki kolmannes on käteistä ja käteiseksi nopeasti vaihdettavaa

Chairman and CEO Strauss Zelnick said that the quarter’s results were significantly better than the company expected. “BioShock Infinite” has sold 3.7 million units. “Borderlands 2” and “NBA 2K13” games also had strong sales.” Ja hyvin tulee menemään myös loppuvuonna kun GTA V tulee markkinoille. TTWO:n annuste tilivuodelle 2014 on seuraavanlainen: “Company Expects Non-GAAP Net Income Per Diluted Share of $2.05 to $2.30 for Fiscal Year 2014“. Kun osakkeen kurssi on nyt 16.39 dollaria tulee kuluvan tilivuoden PE-luvuksi  7-8. Ei mielestäni kovin korkea hinta firmalle joka tahkoaa vielä ensi vuonnakin isot rahat GTA V:sta ja tulee hyötymään  myös uudesta XBoxista ja Pleikkarista. Eiköhän nousuvaraa ole vielä kymmeniä prosentteja.

2013 is the 20th anniversary of Take-Two’s founding and, today, our Company is better positioned for success than at any other time in its history. With Rockstar Games launching Grand Theft Auto V in September, fiscal 2014 is poised to be one of our best years ever. Looking ahead, we have an extensive pipeline of next-generation and emerging platform titles in development, including both new intellectual property and releases from our proven franchises. As a result, our current outlook is to be profitable on a non-GAAP basis in fiscal 2015 and for the foreseeable future.

Advertisements

Tags: , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: