Heinäkuu sujui hienosti!!

Heinäkuussa salkun arvo nousi runsaat 5% ja salkku on nyt noussut vuoden alusta 12%. Nousua tuli kuten kesäkuun katsauksessa arvelinkin. ATH arvoon huhtikuulle 2011 on vielä matkaa aika paljon enkä usko että ainakaan tänä vuonna sitä vielä saavutetaan. Näyttäisi siltä että toukokuussa tehty salkun isohko kevennys ja kesäkuun aikana dipistä tehty tankkaus oli hyvä idea. Samalla muuttelin hieman salkun koostumusta, Sampoa on nyt salkussa vähemmän, sinne tuli Rautaruukki “uutena”, lisää Nokiaa ja TTWO:ta jonka osuus salkusta alkaa olla vaarallisen iso. Mutta uskon että TTWO tulee tuomaan vielä reippaan tuoton GTA V:n tulevan ennätysmäisen myynnin myötä. Ainoastaan viime metreillä annettu ilmoitus odottamasta GTA V myöhästymisestä voi uhata kurssinousua. Firma itsehän antoi posarin koko tilikautta koskien viikko sitten. Indeksit nousivat myös heinäkuussa reippaasti: OMX HEX Cap 3.5%, S&P500 5% ja Nasdaq 6.6%.

Salkkuni sankariosakkeet heinäkuussa:

  • TTWO +17% Jiihaaaaa!!
  • Rautaruukki +10% ostohinnasta
  • FXI ETF (Kiina) +5%
  • Nokia 3.7%
  • RSX ETF (Venäjä) +3%
  • Fortum +3%

Salkkuni luuseriosasto:

  • EWM ETF (Malesia) -3%
  • EWZ ETF (Brasilia) -1%. Ja lasku senkun jatkui. Tämä on jo 34% miinuksella ostohinnastani. Osto-ohjelma mulla on tässä tavallaan kesken eli nythän saisin ostettua lisäerän paljon halvemmalla. Mutta katselleen nyt ostanko tätä vai jotain muuta. Liuskekaasu on vähän osunut Petrobrassiin, joka on isolla painolla ETF:ssä. Sinällään tulevat Brasiliassa pidettävät futiksen MM-kisat ja Olympialaiset todennäköisesti piristävät maan taloutta.

Uskoisin että nousu jatkuu elokuun aikana ja TTWO toimii salkkuni vetojuhtana. Syyskuussahan se GTA V tulee kauppoihin. Salkussa on edelleen hieman käteistä, ainakin osan siitä laitan kiinni johonkin elokuun aikana. Saatan jopa myydä jotain pois, voisin ottaa ehkäpä taas Sammosta voitot kotiin. Mutta katsotaan nyt.

Advertisements

Tags: , , , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: