TTWO:lle 24 dollarin tavoitehinta

Merril Lynch asetti 24 dollarin tavoitehinnan TTWO:lle. Siinä on liki 30% nousuvara nykyisen 18.6 dollarin osakekurssiin. Huomennahan Rockstar Games esittelee lisää pelivideoita ja millaiset Online- ja moninpelimahdollisuudet GTA V pelissä on. Merril Lynchin kaavailuiden mukaan kyseessä olisi isoja, hienoja nettipelimahdollisuuksia tulossa. Jokaiselle pelaajalle oma räätälöitävä asunto, mikromaksuilla hankittavia parempia aseita, autoja jne. Kuulostaisi aika hienolta ja boostaisi entisestään TTWO:n tuloja seuraavan vuoden sisään.

Benchmark Company asetti TTWO:lle tänään 22.85 dollarin tavoitehinnan ja ostosuosituksen.

NVIdian mukaan GTA V olisi tulossa lähiaikoina myös PC:lle: “Nvidia has suggested Grand Theft Auto V will be available on PC “this fall” after including it in a list of games coming to the platform later this year. At its most recent earnings call, the company’s senior IR director Chris Evenden listed Rockstar’s upcoming title alongside other games headed to PC soon.
“The PC market is evolving,” he said, “as entry level laptops face pressure from tablets. Yet sales of specialty PCs like gaming systems and work stations continue to grow. The disparity reflects how consumers use these different classes of PCs. Many consumers look for PC as a general purpose device they can use for browsing, email, social media video. But much of this can be better served by a tablet.
“In contrast, gamers are preparing their systems for a strong roster of games coming this fall, including blockbuster franchises, such as Call of Duty: Ghosts, Grand Theft Auto V and Assassin’s Creed IV.“”

TTWO on salkkuni selvästi suurin osake, joka on noussut 40% keskihankintahinnastani. Uskon vahvasti että kurssi tulee vielä nousemaan reilusti loppuvuoden aikana GTA V:n siivittämänä.

Tags: , ,

4 Responses to “TTWO:lle 24 dollarin tavoitehinta”

 1. Argh! Says:

  Olen hiljalleen tyhjentänyt salkkua kaikista kesällä ostetuista osakkeista. Tarkoitus on vähän spekuloida tulevalla velkakatto/budjetti-kriisillä Yhdysvalloissa. Myyn kaiken pois. Riski/tuotto-suhde ei minusta lyhyellä tähtäimellä ole hyvä.

  Republikaanit ovat ajaneet itsensä nurkkaan ja jääneet oman laitaoikeistonsa panttivangeiksi. John Boehnerin on tällä kertaa aidosti vaikeaa pelastaa edustajainhuoneen republikaaneja itseltään. Odotukset esivaaleissa aktiivisten jäsenten keskuudessa heidän ”gerrymandered” vaalipiireissään ovat totaalisen epärealistisia ja edustajat pelkäävät esivaaleja paljon enemmän kuin varsinaista vaalia. Suurin osa vaalipiireistä on käytännössä täysin yhden puolueen vallassa.

  Demokraatit saisivat liittovaltion toimintojen sulusta suurta hyötyä ensi vuoden vaaleissa, mutta niin saisivat myös republikaanit – esivaaleissa. Kummallakaan ei ole motiivia joustaa.

  Velkakaton nostopakko tekee tilanteesta hyvin vaarallisin. Pidän silti epätodennäköisenä että Yhdysvallat ajautuisi maksuhäiriöön. Mahdotonta se ei kuitenkaan enää ole ja luulen että läheltä piti -tilanteita tulee ennen kuin ratkaisu löytyy

  Monien omistamieni osakkeiden arvostustasot ovat nousseet turhan korkealle, enkä näe mikä nostaisi kursseja voimakkaasti lyhyellä tähtäimellä. Talouden elpyminen Euroopassa ja USA:ssa on ainakin osittain jo hinnoiteltu. Intian ja Kiinan taloudellinen kehitys mietityttää. Aion katsella tuleeko paikka ostaa halvemmalla takaisin.

  • Laimea Silli Says:

   Kiitoksia mielenkiintoisesta viestistä! Aiemminkin on ollut turbulenssia osakemarkkinoilla USA:n velkakaton tiimoilta. Näin varmaan nytkin sitten. Koskas siellä tilanne alkaa taas olla sellainen että velkakattoa pitää nostaa?

 2. Argh! Says:

  Katto tulee vastaan ensi kuun lopulla, tarkkaa päivää ei pysty ennustamaan. Obama on vakuuttanut ettei suostu edes neuvottelemaan velkakatosta. Republikaanit ovat uhonneet kannattajilleen vaativansa presidentiltä suuria myönnytyksiä.

  Tilanne on täysin lukossa. Jompi kumpi nöyryytetään perusteellisesti ellei sopivaa sumuverhoa keksitä. Obama ei enää koskaan ole ehdokkaana mihinkään ja republikaanien kannattajat pitävät kaikkia kompromisseja petoksena ja pelkuruutena.

  Tällä hetkellä markkinat ottavat itsestäänselvyytenä että velkakattoa nostetaan. Jos usko siihen alkaa horjua luulisin markkinoiden voivan reagoida voimakkaastikin. Tässä leikitään taloudellisella tuomionpäivällä ja tilanteen monimutkaisuus voi ajaa Yhdysvallat maksuhäiriöön myös vahingossa. Kuilun reunalla uhotessa voi horjahtaa vaikka ei olisikaan aikonut hypätä.

  Spekulaatiota toki, mutta en näe tässä itselläni suurta downsideä. Vuosi on tähän mennessä ollut mukavan tuottoisa. Jos nyt kurssit hyökkäävät ylöspäin jään paitsi niistä tuotoista. Sen kanssa voin elää.

  • Laimea Silli Says:

   Kyllä ne kompromissiin pääsevät kuten tähänkin asti. Poliitikot sielläkin haluavat varmistaa uudelleenvalintansa ja jos ne aikaansaavat taloudellisen katastrofin mikä tulisi jos velkakattoa ei nostettaisi niin eivät tulisi uudelleenvalituiksi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: