Uuden Nokian ATH

Uusi Nokia*, eli Nokia ilman luureja, teki tänään kurssiennätyksensä. 3.9 eli päivänä kun Nokia ilmoitti myyvänsä luurit Microsoftille käväisi kurssi 4.4 eurossa (liki 50% nousussa) mutta laski sitten alemmas ja alle 4 euronkin ehti kurssi jo käydä. Tänään kuitenkin osakkeen päätöskurssiksi jäi 4.42 euroa ja hyvä meno jatkuu USA:n pörssissä. Itse laskeskelin jo 3.9 että Uuden Nokian arvo voisi olla 5 euroa osakkeelta ilman kassaa ja kun kassassa näyttäisi näiden manöövereiden jälkeen olevan sellaiset 6-7 miljardia euroa niin Uuden Nokian osakekurssi voisi olla jopa liki 7 euroa. En lähtenyt myymään 3.9 kun se olisi ollut myymistä alihintaan. Toki myönnetään että hieman harmitti jälkikäteen etten tajunnut yrittää tehdä salkkushorttia. Minusta Nokiaa kannattaa nyt holdailla, toki jonkinlaista turbulenssia voi olla ilmassa 3Q tuloksen julkistamisen yhteydessä ja marraskuussa ylimääräisen yhtiökokouksen aikana. Siitä voisi tietysti yrittää hyötyä pelaamalla pienen salkkushorttipelin…

Nokian markkina-arvo on nyt 16.6 miljardia euroa. Ericssonin markkina-arvo on 44 miljardia dollaria eli sellaiset 30 miljardia euroa.

*Toki yhtiökokous ei ole vielä hyväksynyt tätä kauppaa eivätkä kilpailuviranomaiset. Mutta on erittäin epätodennäköistä että kauppa ei toteutuisi.

Advertisements

Tags: ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: