Myin Nokiat!

Näin eilen shorttitilastoja Nokian osakkeesta. Pari viikkoa sitten yli 10% Nokian osakkeita oli shortattuna, nyt luku oli kutakuinkin nollissa. Tuo tarkoittaa tietysti sitä että “ylimääräistä” nousun polttoainetta ei enää ole osakkeessa ja kun osakekin nousi yli 60% parissa viikossa aloin ajattelemaan että olisiko tässä nyt paikka ottaa voitot kotiin. Tuumasta toimeen ja tänään Nokiat myyntiin. Kaikki. Siitä huolimatta että uskon että 1-2 vuoden aikavälillä osake seilaa 5-7 euron putkessa ja mieluummin siellä putke yläpäässä.

Lyhyellä aikavälillä nähtäneen kuitenkin jonkinlaista hermoilua, koska Nokian 3Q luvuissa on edelleen mukana luurit ja taitavat olla jopa 4Q luvuissakin vielä kun vasta ensi vuonna kilpailuviranomaisten päätökset tulevat. Ja mikäli vanhat merkit pitävät paikkaansa niin kohta alkaa USA:ssa taas kunnon markkinahermoilu velkakaton taas lähestyesssä hyvää vauhtia. Osakkeet ovat nousseet aika railakkaasti, joten tuossa kohtaa voidaan nähdä jonkinlainen rekyyli.

Saatoin myydessäni tehdä vanhan kunnon bullerovirheen ja päädyn ostamaan osakkeita takaisin nöyränä myyntihintaani kalliimmalla. Riskihän tämä myynti oli, mutta toisaalta riskiä on omistamisessakin. Mutta jokatapauksessa tein ihan kivan voiton ja syyskuussa salkkuni on noussut reilusti, kiitos juurikin Nokian.

Advertisements

Tags:

2 Responses to “Myin Nokiat!”

  1. Nokian 3Q tulos oli odotettua parempi | Rakas sijoituspäiväkirjani Says:

    […] puolikkaalla). Kurssi oli ennen tulosta alle viiden euron lukemissa. Itse en kyydissä ole ollut syyskuun 17. päivän jälkeen. Olisi kannattanut olla. Velkakattohermoilu meni aika kevyesti ohi ja markkinat eivät hermoilleet […]

  2. 4. peräkkäinen nousukuukausi lokakuussa | Rakas sijoituspäiväkirjani Says:

    […] Lokakuussa ostelin takaisin syyskuussa myymiäni Nokioita ja ostot ovat jatkuneet marraskuussa. Ei olisi kannattanut Nokioitakaan myydä syyskuussa pois, ei tultut hermoilua tuloksen eikä velkakaton takia toisin kuin arvelin ja menetin hieman tuottoja […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: