Ostin lisää TTWO:ta

Tänään se GTA V on kaupoissa, oma PS3 Collector’s Item odottaa postissa ja olen tästä juuri lähdössä sitä hakemaan. Loppuilta taitaa mennä pelin parissa. Osakekurssi oli järjenvastaisesti yli 4% laskussa kun vilkaisin pörssiä ja ostin sitä reilulla kädellä lisää. Peliarvostelu ovat ylistäviä, peli rikkoo myyntiennätyksiä ja joku analyytikko arvioi jo että peli myy miljardin dollarin verran ekan kuukauden aikana. EI, ei tuota ole hinnoiteltu osakkeeseen. EI millään. Mielestäni realistinen loppuvuoden kurssitavoite voisi olla 25 dollarin nurkilla. Nyt kurssi on valunut jo alle 17 dollarin. Tarkalleen ottaen 16.7 dollaria.

Velkakattohermoilu saattaa tarttua TTWO:kin mutta olen kenties osakkeeni jo siihen mennessä myynyt jos kurssinousu on rivakkaa nyt lähiviikkoina.

Advertisements

Tags: ,

9 Responses to “Ostin lisää TTWO:ta”

 1. Roope Haimila Says:

  Tulipa itsekkin tankattua lisää… Kertoo jo jotain pelin menekistä, kun jokapuolella pelit myyty loppuun ja sosiaalinen media täynnä kuvia GTA V:n kansista ostoskasseissa. Tuntuu että tämän ostaa sellaisetkin ketkä ei enää aktiivisesti pelaile.

  • Laimea Silli Says:

   Kyllä!!! Vasta nyt pääsin asentamaan peliä. Piti tuossa vähän kyläillä… Alkoi olemaan jo hiukan poltteita päästä kotiin ja nyt on kuin olisi Joulu!! Mahtavaa…

 2. roope Says:

  samoin ostin lisää. Luulisin että huomenna nousee, kunhan julkistavat uudet ennätykset. Järjenvastainen kurssikehityskin tietysti mahdollista, niinkuin tänään nähtiin.

  Presale ennätykset jo rikki: http://n4g.com/news/1355928/grand-theft-auto-v-smashes-pre-order-records

  Jos tahti jatkuu samaan malliin niin miljardi on rikki ennätysajassa, eli alle 15 päivässä. Black ops 2:lla kesti 15 päivää

  • Laimea Silli Says:

   Jeps… Tämä on pelien peli joten ennätykset rikotaan. Se on selvä. 1% pelattuna läpi ja tsekkasin just kahden kaverin statukset sieltä pelistä. Toinen pelannut 4% ja toinen 7%. Uskomattoman hienolta näyttää ja kuulostaa! Vau!!

 3. Johtava Analyytikko Says:

  Muistakaa, että kyseessä on TTWO osake, eikä GTAV osake. En maalaa piruja seinälle ja itsekkin omistan ko. paperia, mutta:

  – PS4 ja XB1 tulossa. Osa säästää rahansa. Platformin vaihto on pelitaloille kuluerä. Pelituotannot muutenkin kallistuneet melkoisesti. Toki edellisen sukupolven install base on varmaan nyt huipussaan.
  – Mikä on konsolipelaamisen iso trendi? Tabletit, kännyt ja verkkopelit haastavat.

  • Laimea Silli Says:

   Osa säästää rahansa ja jättää kaikkien aikojen hienoimman pelin ostamatta? En usko. Sitäpaitsi GTA V tulee uskoakseni puolen vuoden sisään myös uusille konsolisukupolville että myös PC:lle. Monet ostavat tämän pelin myös uudelle konsolille.

   TTWO tekee tosiaan muitakin pelejä. Sillä on muutama hyvin menestyvä muukin peli ja GTA sarja on saatavilla Android tableteille ja varmaan luureihinkin. Varmaan myös Applen laitteisiin.

 4. Jani Says:

  800 miljoonaa dollaria päivässä ja ennätykset rikki.
  Osake seisoo paikallaan. WTF?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: