Tiimari hakeutuu konkurssiin

Tiimari pyysi eilen kaupankäynnin keskeytystä ja kertoi tiedottavansa myöhemmin. Tänään Tiimari sitten tiedotti että hakeutuu konkurssiin. Tiimarin konsepti ei ole toiminut enää pitkään aikaan. Minä omistin Tiimaria viimeksi vuonna 2007, silloin alkoi näyttää siltä että firmalla ei oikein positiiviseen kehitykseen ole eväitä. Vähän myöhemmin se luopui kasvustrategiastaan ja luopui Norjan ja Venäjän toiminnoistaan ja silloin firma kiinnosti entistä vähemmän.

Mikä kaatoi Tiimarin? Varmasti vääränlainen tuotevalikoima, mutta myös isompi rakennemuutos jossa kysyntä ei kohdistu askarteluun ja muuhun tilpehööriin vaan aineettomiin hyödykkeisiin kuten kännykkäpeleihin. Ja oma osansa on varmaan verkkokaupalla. Niin se maailma muuttuu. Pörssiyhtiön konkurssi on kuitenkin harvinainen tapahtuma, ikävää että 500 menettää työpaikkansa ja omistajatkin tulevat merkittäviä taloudellisia tappioita kokemaan.

Advertisements

Tags:

2 Responses to “Tiimari hakeutuu konkurssiin”

  1. Timppa Says:

    Vääränlainen tuotevalikoima tosiaan, eli matalan katteen halpiskrääsä jota myytiin supermarketteja kalliimmalla paikkakuntien parhailla (lue: kalleimmilla) liikepaikoilla. Vaikea nähdä, miten tuo olisi voinut lähteä toimimaan.

    Surullinen tapaus silti.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: