GTA V myynyt miljardin dollarin edestä kolmessa päivässä

GTA V on maailmanhistorian nopeimmin miljardin dollarin myynnin rajan rikkonut viihdetuote! Kolmessa päivässä miljardi kasaan, ekassa päivässä 800 miljoonaa dollaria. JA nyt edessä on viikonloppu, ihmisillä aikaa käydä ostoksilla ja pelata. Koskahan TTWO:lta tulee posaria koko vuoden tuloksesta? Tuleekohan syyskvartaalin tulosjulkistuksen yhteydessä? Markkinoille tieto ei riittänyt sillä TTWO:n kurssi on tänään kahden prosentin laskussa.

Advertisements

Tags: ,

9 Responses to “GTA V myynyt miljardin dollarin edestä kolmessa päivässä”

 1. roope Says:

  Näyttää olevan myynti aikalailla siinä tahdissa että puolitoista miljardia tähän kvartaaliin myyntiä tulee. Eiköhän posaria tule ja osake nouse syyskvartaalin tulosjulkistuksessa/julkistukseen.

  Mutta nousuvaraa on mielestäni paljon. Milloin next gen ja pc julkaistaan? Gta-Onlinen vaikutus on myös valtava. mikrotransaktioilla tehdään vielä tiliä. Nythän jo ammunationissa näitä on (Tosin ei ihan vielä voi ostaa storesta). Ja eiköhän lisää tule, esimerkiksi taloja ynnä muuta onlineen.

  • Laimea Silli Says:

   Uskoisin että puolen vuoden sisään tullaan näkemään sekä PC että PS4 että Xbox One versiot. Kaikki samaan aikaan, sillä nythän noiden arkkitehtuuri on samanlainen ja pelin saa ilman suuria kustannuksia tehtyä toimimaan kaikissa noissa alustoissa.

   Siitä tulee toinen aalto GTA V:lle. Paremmat graffat, vähän uutta sisältöä ja se on siinä. Monet PS3 ja Xbox360 version ostaneet ostavat pelin myös jollekin noista alustoista. Tuohon mennessä uusia pelikonsoleita on myyty jo miljoonia ja hard core PC gamerit monen tonnin laitteillaan irrottavat viimeisetkin tehonrippeet näytönohjaimistaan.

   Online on jokerikortti. Rockstar voi tuoda sinne myyntiin näennäisen pienillä hinnoilla uusia aseita, kulkuneuvoja, tehtäviä, uusia kortteleita, pienpelejä pelin sisällä jne. Tuo voi kerryttää alkuperäisen pelin hinnan päälle kymmeniäkin prosentteja lisää myyntiä.

 2. roope Says:

  Itse uskon myös että puolen vuoden sisään uudet versiot tulevat. Varmasti joulumarkkinat houkuttelevat.

  pelikäteistä oikealla rahalla. http://www.gamespot.com/news/gta-online-to-add-microtransactions-6414874

 3. Paul Kersey Says:

  GTA V myi kuudessa päivässä Suomessa lähes 90 000 kappaletta. Vertailun vuoksi, GTA San Andreasia myytiin 130 000 kappaletta koko elinkaarensa aikana ja se on todennäköisesti suomen eniten myydyin peli.

  http://www.pelit.fi/uutiset/1090/GTA_V_rikkoi_myyntiennatykset_Suomessakin

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: