GTA V:n kilpailija Watch Dogs myöhästyy ensi vuoteen

Pelifirma Ubisoftin kurssi laski yli 30% tänään kun yhtiö tiedotti että Watch Dogs peli tulee missaamaan joulumarkkinat. Eikä pelkästään joulumarkkinat vaan peli siirtyy ensi kesään. Peli on aikalailla samankaltainen kuin GTA V ja se on luonnollisesti selvä kilpailija ja lähin verrokki GTA V:lle. Pelin myöhästyminen on luonnollisesti positiivinen uutinen TTWO:lle. Myöhästymisen seurauksena Ubisotin arvelee tekevänsä 95 miljoonan dollarin tappion odotetun 170 miljoonan dollarin voiton sijaan.

Advertisements

Tags: , ,

6 Responses to “GTA V:n kilpailija Watch Dogs myöhästyy ensi vuoteen”

 1. roope Says:

  varmasti noin 30 miljoonaa kpl menee gta:ta kaupan joulukuun loppuun mennessä ja täydellä hintaa. Ei käytännössä yhtään varteenotettavaa kilpailijaa sandbox genressä.

  Toivottavasti icahn painostaisi reiluun omien osakkeiden ostoon. Jokatapauksessa jotain tekemistä käteisvuorelle keksitään.

  • Laimea Silli Says:

   Onpa jännä nähdä mitä firma ennustaa joulukvartaalille. Tämä kvartaali ylitetään reilusti, mutta voi olla että eivät anna erikseen posaria.

   • roope Says:

    2q eps arvioni: 19 miljoonaa 28.9 vgzharzissa. siihen lisää 500 k 29 ja 30.9. arvioidaan 500k psn store, arvioidaan 1,8 miljoonaa kauppiaitten hyllyihin, ja 200 k bundleja. ollaan 22 miljoonassa.

    kerrotaan 36$ jota pachter käyttää julkaisijan osuutena. (http://www.gametrailers.com/videos/qba2o2/pach-attack–episode-111) miinustetaan 265 miljoonan budjetti. oletetaan muun bisneksen tekevän tappiota 60 miljoonaa. Oletetaan vielä muihin kuluihin menevän 67 miljoonaa (esim budjetin ylitys, verot, poistot mitä vain) Jaetaan osakkeiden määrällä.

    (22×36-265-60-67)/87=4,6

    mitä mieltä? vedin aika hatusta tuollaisen eps:n 2q:lle.

    Markkinat ei gta:ta näytä noteeraavan, näyttäisi kaipaavaan varmuutta tulevasta. Mitäs nyt kun ei gta:ta 4-5 vuoteen? Johdon pitäisi raottaa julkaisuikkunaa ja tulevaisuuden suunitelmia.

    • Laimea Silli Says:

     eikös nuo 265 miljoonan dollarin kulut ole jo kirjattu aikaisemmin? Tuota peliähän on tehty jo 4-5 vuotta.

     Joo markkina ei oikein ymmärrä GTA V:ta ja TTWO:ta tai sitten en vaan itse ymmärrä.

     Onlinella voi tehdä lisätuloja seuraavien vuosien aikana. Uusia tehtäviä sun muuta muutamaa dollaria vasten ja noita toistellaan x – kertaa

     • roope Says:

      Tuosta gta v budjetista palkat on käsittääkseni tietysti kirjattu muille kvartaaleille, markkinointi, lisenssit, sun muut tähän. En tosin ole 100% varma miten kuluja kirjataan ja missä suhteessa joten päätin olla konservatiivinen ja laittaa vaan rajusti kuluja.

      Näin ollen tuo 4,6 eps q2.lle on mielestäni kyllä konservatiivinen. Analyytikot tosin hieman vielä konservatiivisempia kun keskimääräinen arvio q2:lle on 1,52 eps.

      Yhtiöllä ei todellakaan mitään hätää tule olemaan seuraavina vuosina, kun gta dlc,gta pc,gta next gen ja uusi rdr tulevat + paljon muuta. Mutta tässä on mutta, Taketwo ollut tuppisuuna suunitelmistaan. Fundamentaalisesti toki hyvä asia, että nextgeniä tai pc:tä ei vielä julkaista niin menee nykykonsoleille paremmin kaupan.

      Online ei ole vielä näyttänyt tuottavansa mitään (cash carditkin tällä hetkellä pois käytöstä). Online noteerataan kunnolla varmaan vasta kun taketwo raportoi mikrotransaktioiden tuottoja.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: