Tänään ostettiin

Tänään ostettiin osakkeita, oikein kahta eri lajia: Nokiaa ja PKC:ta. Viime viikon lopulla tuli PKC:n tulos, vielä en ole ehtinyt bloggaamaan tuosta mitään mutta eiköhän tällä viikolla tuon tee. Mitään suurta liikettä ei tuloksen jälkeen ole tullut, kurssi on ollut kyllä hieman laskusuunnassa, niin tänäänkin. PKC:n tankkaus on edelleen kesken.

Nokiaan liittyen tuli mielenkiintoisia uutisia viime viikon lopulla: LTE tilaus Sprint-operaattorin kanssa USA:ssa. Varovaisesti jotain tälläistä olenkin odotellut siitä lähtien kun tuli uutinen että Softbank ostaa Sprint operaattorin. Enkä ole ollut ainoa. Mm. tämä Barronsin bloggaus helmikuulta tiivistää omat odotukseni täydellisesti: “In fact, given NSN’s strong relationship with Softbank through supplying its LTE network in Japan, we believe Softbank’s pending acquisition of Sprint could provide NSN with an opportunity to gain share with this potentially large TD-LTE contract.“. Tämä on erittäin tärkeä tilaus NSN:n Pohjois-Amerikan markkina-aseman kannalta.

Ja tänään Nokia tiedotti arvatenkin isosta ja merkittävästä 5-vuotisesta patenttisopimuksesta Samsungin kanssa. Sopimuksen arvo selviää myöhemmin.

Advertisements

Tags: , , , , ,

One Response to “Tänään ostettiin”

  1. Ostin Softbankkia | Rakas sijoituspäiväkirjani Says:

    […] se osti yhdessä japanilaisen peliyhtiö GungHon kanssa 51% suomalaisesta pelifirmasta Supercell. Softbank on myös NSN:n suurimpia asiakkaita. Softbank on Japanin nopeimmin kasvava operaattori ja sillä on Japanissa 35.9 miljoonaa asiakasta. […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: