Nokian ylimääräinen yhtiökokous lähestyy

Tänään oli viimeinen päivä tulla rekisteröityneeksi Nokian omistajaksi jotta voi äänestää 19.11. pidettävässä ylimääräisessä yhtiökokouksessa. Ja ennakkoon voi äänestää luurien myymisen tai myymättömyyden kannalta 12.11. asti. Tarviikin tässä viikonlopun aikana äänestää ennakkoon.

Poiminta kokouskutsusta: “Each shareholder, who on the record date of November 7, 2013 is registered in the Register of Shareholders of the Company, has the right to participate in the Extraordinary General Meeting. A shareholder, whose shares are registered on his, her or its Finnish book-entry account, is automatically registered in the Register of Shareholders of the Company.

Nokian kurssi laski aika reilusti tänään. USA:ssa peräti 4.56%. Olisikohan tuossa takana se ajatus että Nokia kurssi ilman äänioikeutta on halvempi ja että amerikkalaiset säätiöt voivat myydä osakkeitaan nyt pois mutta varmistaa silti että luurit päätyvät amerikkalaiselle Microsoftille. Jo pelkkä ajatus tai epäilys tuosta voi laittaa kurssia laskuun.

Advertisements

Tags: ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: