Pientä laskua havaittavissa pörssissä

Salkustani 18% on käteisenä, tämä viime kuun lopusta alkanut jonkinlainen lasku tulee kuin tilauksesta ostoja ajatellen. Tarkoitus olisi laittaa tuo käteispotti kokonaan kiinni osakkeisiin joulukuun aikana ja jopa virittää pieni velkavipu tammikuulle. PKC, Nokia, Netflix mahdollisesti Sampo ja kenties joku 3D tulostusfirma on kiikarissa. Ehkä myös jotain ETF:ää, Kiina / Malesia? Miksei ehkä Fortum potin kasvatuskin jos ja kun se saa valtavan ja odotettua suuremman(?) rahavuoren myydessään siirtoverkot. Onko muita ideoita ostokohteiksi?

Advertisements

Tags: , , , ,

2 Responses to “Pientä laskua havaittavissa pörssissä”

  1. Vaurastumisen tiellä Says:

    YIT alkaa olemaan kohtuullisen huokeasti arvostettu pitkän aikavälin potentiaaliin nähden. Venäjä-riski jarruttanee tällä hetkellä..? Mainitsemistasi vaihtoehdoista ehkä Nokia/Sampo?

    • Laimea Silli Says:

      Kiitos kommentista. YIT:tä olen seurannut ja sitä löytyy yhdestä hoitamastani salkusta myös. Periaatteessa voisi olla yksi kohde mihin sijoittaa. Arvostus on matala arvioituun tuottoon suhteutettuna. Venäjällä isoja projekteja ja hyvää tuottoa odotettaessa mutta toki se maariski. Ei siitä kauaa ole kun sitä löytyi omasta salkustakin. Harkitaan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: