TTWO saavutti juuri minimitavoitehintani :)

No niin, TTWO tarina alkaa olla osaltani viimeisillä sivuilla “tämän kirjan” osalta. Ensimmäisen erän TTWO:n osakkeita ostin 23.8.2012 ja sen jälkeen useampaan otteeseen lisää. TTWO on salkkuni selvästi suurin osake. Vähän liiankin suuri riskimielessä ja sijoitusstrategiani puolesta. Yhteen osakkeeseen en yleensä näin isolla painolla sijoita mutta olen pitänyt TTWO:ta niin varmana vetona että olen tehnyt poikkeuksen. En ole vielä myynyt yhtään ja jossain vaiheessa asetin minimitavoitehinnakseni 20 dollaria ja juuri äsken tuo maaginen raja rikkoutui. Tänään en vielä kuitenkaan myy. Myyn viimeistään seuraavan kahden – kolmen viikon aikana tulevaan nousupiikkiin kun GTA V:n PC version julkaistaan.

Jos kiinnostaa kirjoittamani bloggaukset TTWO:sta niin ne löytyy helpoiten tästä. Tämä on ollut hieno tarina ja GTA V peli oli juuri niin hyvä ellei parempi mitä odotin. Vielä on pelattavaa paljonkin jäljellä ja Online-puolta olen lähinnä vasta kokeillut.

TTWO on tänään ja juuri nyt siis 4.6% nousussa ja vähän päälle 20 dollarissa ja TTWO:n, Nokian, PKC:n ja Fortumin vetämänä on salkkuni yli 1.6% nousussa tänään.

Tags: ,

3 Responses to “TTWO saavutti juuri minimitavoitehintani :)”

  1. Roope Haimila Says:

    Olikos tuosta PC-versiosta lyöty jo julkistuspäivää lukkoon?

  2. Laimea Silli Says:

    ja parin päivän reippaan laskun jälkeen kurssi on valunut 19.29 dollariin. Eli yli dollarin parin päivän takaisesta 20.4 dollarin päätörkurssista (taisi intrana käydä 20.49 dollarissa)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: