Myin loputkin TTWO:n osakkeeni

Eilen lukiessani TTWO:n tulosjulkaisua päätin myydä loputkin osakkeeni pois sillä osake ei ole erityisen halpa ja näyttäisi siltä että fiskaalitulos vuonna 2016 on huonompi kuin tämä kuluva fiskaalitulos 2015. GTA V:n tuoma hillo on kutakuinkin syöty seuraavan vajaan vuoden aikana ja muut pelit eivät ole millään vastaavia hittejä. Voi olla että TTWO:n ATH on nyt tehty vähäksi aikaa. Ennuste tälle vuodelle ei ole kovin kummoinen (se varmaan tosin rikotaan) ja arvioni mukaan ensi vuonna ei päästä tälle tasolle.

Laitoin siis aamulla lopuille osakkeille myyntitoimeksiannon ja toivoin että ne menee. Hyvin kävi sillä avauksesta sain yli 0.6 dollaria enemmän osakkeelta mitä pyysin. Runsaaseen 21.5 dollariin meni nämä viimeiset. Olisi vaan pitänyt myydä koko setti pois reippaasti päälle 23 dollarin kun edellisen erän myin. Jokatapauksessa loistava sijoitus tämä oli ja toi hienosti rahaa. Nyt katsellaan mihin nämä sijoittaisi. *UPDATE* TTWO:n osake sulki 20.57 dollariin (laskua 6.37% eilisestä) eli kutakuinkin yhden dollarin halvemmalla mitä sain myydessäni avaukseen. Uskoisin että osake käy testaamassa 20 dollarin tukitason.

Ukrainan kriisi ja Sprintin (Softbankin) päätös luopua ostamasta T-Mobilea on painanut salkkuani tänään reippaasti. Nopeasti on arvo tippunut viimeisen vajaan viikon aikana.

Tags: , , ,

One Response to “Myin loputkin TTWO:n osakkeeni”

  1. Vuosi 2014 on nyt historiaa, edessä sijoitusvuosi 2015 | Rakas sijoituspäiväkirjani Says:

    […] dollariin. Parhaan hinnan sain heinäkuun lopulla noin 23.5 dollaria myydessäni kolmannen erän. Loput lähtivät sitten tulosjulkistuksen jälkeen 21.5 dollarilla. TTWO:n osakekurssi on nyt 28.09 dollaria joten holdaamalla pidempään olisin tehnyt […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: