Nyt naatitaan…

Softbankin kurssi nousee päivittäin ennen antia. Kurssi on noussut jo 65 euroon eli vajaa 25% keskihintaani korkeammalle. Tämä on paras vaihe sijoituksen kanssa. Työt on tehty, on perehdytty sijoitukseen ja firmaan ja mietitty asiaa eri kanteilta ja päädytty ostamaan osaketta (ensimmäinen kauppa 10.4. 2014) ja sitten alkaa kurssi kehittymään juuri niin kuin on ajatellutkin aivan kuten kävi TTWO:n kanssa esimerkiksi. Seuraavaksi pitää alkaa miettiä sitten että missä vaiheessa aloittaa myynnit. Nekin tulevat tapahtumaan erissä ajallisesti hajauttaen.

Advertisements

Tags:

4 Responses to “Nyt naatitaan…”

 1. Heksa Says:

  Kuinka isolla painolla Softbank on salkussasi?

 2. Tapas Says:

  Hienoa työtä, itsekin hankin Softbankia siivun ja nyt mukavasti plussalla. Oletko miettinyt taktiikkaa myyntiin vielä? En ole ollut mukana näissä isommissa IPOssa aiemmin, mutta kun vähän tutkin niin joissain tapauksissa kurssi on noussut rajustikin markkinoilla, joskus heti alusta tai ensimmäisen vuoden aikana… tätähän ei voi ennalta tietää, mutta oletko asettanut jotain tavoitetasoja tms., tai oletko ajatellut kotiuttaa osan voitoista heti ensimetreillä…?

  • Laimea Silli Says:

   en ole vielä päättänyt mitään mutta kurssi tosiaan noussee melko rajusti eka päivänä. Tarvii seurata tilannetta, voi olla myyn heti listautumispäivänä osan pois. Toisaalta Alibaba ei ole ainoa Softbankin nousudraiveri, firma on erittäin innovativiinen muutenkin.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: