Ostin tänään Universal Health Services Inc (UHS) osakkeita

Olen tässä jo jonkin aikaa yrittänyt löytää osakkeita USA:sta jotka toimisivat maansa kotimarkkinoilla, jotka olisivat edes jotenkuten maltillisesti hinnoiteltuja, jotka olisivat voitollisia ja joissa näkymät olisivat kohtuulliset tai hyvät. Luulen nyt löytäneeni yhden tuollaisen firman / osakkeen: Universal Health Services (UHS) joka on tarveyspalveluyritys. Sairaaloita, terveyskeskuksia jne. USA:ssa ja hieman myös Puerto Ricossa ja Neitsytsaarilla. Firman PE on 21 ja forward PE 17. Uusin osavuosikatsaus löytyy täältä ja firma antoi tuossa koko vuotta koskevan posarin. Firma maksaa kvartaaliosinkoja ja se listattiin juuri perjantaina S&P500 indeksiin. Obamacare tulee hyödyttämään firmaa ensi vuonna ja myöhemminkin ja vahvistuva dollaria euroa vastaan tuonee sitten lisävipua.

Ostin tänään ensimmäisen erän tätä firmaa NYSEstä ja ostan myöhemmin ainakin toisen erän lisää. Tarkoitus olisi löytää vielä ainakin yksi tai kaksi muuta vastaa firmaa johon sijoittaisi. Vinkkejä otetaan vastaan.

Advertisements

Tags: , , , ,

3 Responses to “Ostin tänään Universal Health Services Inc (UHS) osakkeita”

 1. Muikea Muikku Says:

  USD on aikalailla vahvistunut suhteessa euroon viime aikoina. Miten näet, miten tämä kannattaa huomioida, jos ostaa Nysestä?

  • Laimea Silli Says:

   uskoisin että sama trendi jatkuu. Jos taas uskoo että dollari tulevaisuudessa heikentyy ei varmaan euroilla kannata dollarisijoituksia ostaa USA:n kotimarkkinoilta.

 2. Syyskuu kääntyi pettymykseksi | Rakas sijoituspäiväkirjani Says:

  […] tippui reilusti syyskuussa dollaria vastaan 3.8%. Ainoa kauppa syyskuussa oli Universal Health Serviceksen osto. Ostan tuota lisää myöhemmin. Olen hieman katsellut myös mihin sijoitan loput käteiset […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: