Markkina reippaassa laskussa

Aika hyvin osui osakkeiden kevennys salkussani, sillä kurssit ovat nyt laskeneet aika reippaasti viimeiset pari päivää. Käteisen osuus salkussa on noin 45%, joten siinä suhteessa laskun vaikutukset on rajoitetummat kuin vielä parin viikon takaisella salkullani. Toki laskua olisi vielä kivempi seurata vielä pienemmällä osakepainolla. Omassa salkussa pahiten osui PKC:hen joka laski 4.9% ja Softbank 3.85%. Koko salkku tippui liki 2% kevennetystä osakepainosta huolimatta.

Nokia, joka julkaisee 1Q tuloksensa huomenna, laski tänään 3% 6.77 euroon. Jännä nähdä miten osake reagoi huomenna tulokseen. Lähestulkon kaikki seurantasalkkuni osakkeet olivat laskussa, osa syvässäkin. Mm. Valmet yli 6%, Atria yli 8%, Kemira 5.5%, Konecranes yli 5%, Nokian Renkaat yli 2%.

Tags: , , , , , , ,

2 Responses to “Markkina reippaassa laskussa”

 1. Osinkosijoittaja Says:

  Aika hurjia on laskuprosentit. Oma salkku -1,45% näin tunti ennnen USA:n pörssin sulkemista. Valtaosa laskusta tosin euron vahvistumisesta.

  Saattaa olla, että tulee kylmää kyytiä, mutta ajattelin mennä aika vahvalla osakepainolla eteenpäin. Osinkojen perässä kuitenkin haahuilen, niin ei viitsisi olla käteisenäkään.

  Toisaalta painoa vois lisätä yrityslainoissa ja/tai etuoikeutetuissa osakkeissa. Kyllä niiden tuotot pitäisi pankkitilin koron päihittää.

  • Laimea Silli Says:

   Ei tämä bull-markkina tähän lopu eikä huippuja ole vielä nähty. Korot on nollissa ja EKP jatkaa elvytystä. Miksi bull-markkina tähän loppuisi? Nyt kyllä saattaa pikku rekyyli pyyhkäistä pörssien yli. Ostopaikkaa katsellaan…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: