Myin Wärtsilät pois

Blogissa on ollut näin heinäkuussa vähän hiljaisempaa. Syy siihen on muutamat lomareissut. On tärkeää joskus vaan irtautua kaikesta arkitekemisestä mukaanlukien pörssin seuranta. Paljon tuli nähtyä, tehtyä ja koettua surkeista keleistä huolimatta.

Yhden kaupan olen kuitenkin tehnyt sitten viimeisimmän blogipäivitykseni. Myin nimittäin 6.7 ostamani Wärtsilät pois 21.7. Tällä parin viikon pidolla tuli voittoa 11.3%. Myynti tuli tehtyä noin 44.2 euron hintaan ja taisi tsäkällä osua aikalailla paikalliseen maksimiin, sillä kurssi on tuon päivän jälkeen laskenut 41.66 euroon ja itseasiassa lasku alkoi jo myyntipäivänä. Wärtsilä-position oli tarkoituskin olla lyhyt ja kun tuottoa oli noin mukavasti kertynyt noin lyhyessä aikaa oli helppo myydä.

Tuloskausi on alkanut ja olen kyllä otsikkotasolla tsekannut pikaisesti tulokset ja pääkohdat mutta en syvemmin perehtynyt. Huomisesta alkaen pitää lueskella tulosraportteja läpi ja blogata ainakin mielenkiintoisimpien firmojen tuloksista kuten nyt ainakin Ericssonin tuloksesta, joka olikin odotettua parempi.

Tags:

One Response to “Myin Wärtsilät pois”

  1. Heinäkuussa tankkasin osakkeita | Rakas sijoituspäiväkirjani Says:

    […] kahteen otteeseen, Cargotecia, Rautea, Valmettia, Wärtsilää, kanadalaista Sandvinea ja PKC:ta. Wärtsilät myin pois pari viikkoa ostosta 11.3% voitolla. Ostojen voimin käteisen osuus salkusta tippui vajaaseen […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: