Jatkoin myyntejä

No niin nyt on myyty salkusta osakkeet jotka olivat pitäneet hintansa hyvin tai kohtalaisesti tässä laskussa. Tarkoitus olisi tankkailla sitten laatuosakkeita jotka ovat laskeneet muuta markkinaa enemmän. Tänään en vielä aloita tankkausta ja tankkauksen ajoitus tulee olemaan iso haaste. Kun nousurekyyli tulee niin silloin mennää ylös ja lujaa.

Jos taas lasku jatkuu ja Kiinan talouden tilanne ja siten myös globaalitalouden tilanne on aivan suossa (jossain mainittiin että Kiinassa kasvu olisi ehkä vaan 2-3%) niin lasku on vasta alussa.

Google ja UHS siis lähtivät ja mukavasti voitolla kumpikin, erityisesti UHS.

Advertisements

Tags: ,

3 Responses to “Jatkoin myyntejä”

 1. mare Says:

  Voi,voi taas hätäilet suotta,olet myöhässä myyntien suhteen,luulenpa,etttä myit juuri pohjiin. Olemme ylimyydyssä tilasssa ja kun rebound tulee se on voimakas

  • Laimea Silli Says:

   Katsoppas nyt huviksesi Robitin ja Rauten kurssit ennenkuin alat kommentoimaan ja puhu sitten pohjiin myymisestä. Robitit myin 5.95 eurolla.

   Kun rebound tulee, se on voimakas ja pitämällä rahat kiinni Robitissa ja Rautessa menee rebound sivu suun. Vai oletko tosiaan sitä mieltä että yhtäkkiä Robit sinkoaa taivaisiin, vaikka kurssi ei ole laskenut juuri yhtään. Mitä tulee UHS:aan ja Googleen myin ne päivän sisään aika optimaaliseen aikaan ja niissä sama juttu laskun suhteen. Ovat laskeneet suhteessa vähän ja kun rebound tulee, ne myös nousevat vähemmän kuin ne osakkeet mitkä ovat laskeneet todella reilusti, esim PKC yli 20%.

   Voi voi mitä hätäilyä

 2. FEDin korkopäätöstä odotellessa ostin Googlea | Rakas sijoituspäiväkirjani Says:

  […] 24.8 tuli myytyä Googlet pois salkusta. Se oli virhe. Ostin Googlet takaisin tänään ennen FEDin korkopäätöstä, sillä uskon että FED ei korkoja tänään nosta. Kenties se ilmoittaa että joulukuussa korko alkaa nousta, mutta onko se sitten niinmiso mörkö kuin pelätään? Osakekurssit ovat FED ja Kiina hermoilun takia laskeneet jo aika reilusti, olisiko helpotusrallin paikka nyt? […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: