Törmäsin Kiinan muuriin ja jäin jyrän alle

Tämä pörssilasku yllätti minut kyllä melko perusteellisesti ja salkku on ottanut ihan kunnolla siipeensä. Kun yhä tänäänkin lasku jatkui päätin myydä pois hintansa pitäneitä osakkeita: Robit ja Raute. Sekä myös Valmettia, joka oli kyllä laskenut, mutta jolle Kiinan mahdollinen hyytyvä talous voisi tehdä huonoa.

Näin salkun käteisen osuus nousi kivasti ja illalla nousee lisää kun myyn UHS osakkeet kovalla voitolla pois. Näin salkussa on rahaa ostaa halventuneita ja halventuvia osakkeita. Kun vaan tietäisi että missä kohtaa alkaa ostot. PKC on tässä laskussa tippunut jo 20%. Nokiakin on pudonnut 5.2x euroon. Dollari ja euro ovat suojasatamina vahvistuneet. Olen varma että FED ei korkoja nosta syyskuussa.

Advertisements

Tags: , , , ,

2 Responses to “Törmäsin Kiinan muuriin ja jäin jyrän alle”

  1. Matkalla Vaurauteen Says:

    Ei nyt pidä myydä vaan nyt ostetaan. Tätä on jo odotettu pidempään vaikka oma salkkukin on ihan hyvin punasella niin oikein tervetullut lasku kun saa hyviä yhtiöitä edullisesti tai ainakin edullisemmin.

    • Laimea Silli Says:

      Pitää myydä että saa rahaa ostaa niitä erikoistarjousosakkeita. Myydä siis niitä jotka eivät juuri ole laskeneet ja ostaa sitten erikoistarjouslappuja

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: