Sandvinelta markkinoille huonoja uutisia

Sandvine antoi tänään ennakkotietoja 3Q myynnin osalta ja uutiset eivät olleet erityisen hyviä. 2Q:lla liikevaihto oli 28.6 miljoonaa dollaria (vuotta aiemmin 29.7 miljoonaa dollaria) ja nyt firma ennustaa 3Q:lle 27 miljoonan dollarin myyntiä.

Yhtiö sanoo samaa kuin aiemmin että isoja tilauksia on tuloillaan ja kvartaalien välillä saattaa olla isoja eroja mutta että lopulta noita isoja tilauksia pitäisi tulla ja firman pitäisi olla edelleen kasvussa. Firma myös uskoo pitkän juoksun mahdollisuuksiinsa.

Kurssi putosi 13.3% ja oli osaltaan pilaamassa salkun päiväsuoritusta. Aamupäivällä salkkuni oli kahden prosentin nousussa. Japanissa indeksi nousi yli 7% ja mm. Softbank oli hyvässä vedossa, kuten myös Nokia Helsingissä. Mutta päivä päättyi USA indeksien selvään laskuun hyvästä alusta huolimatta ja Sandvine syöksyi. Salkkumpäätyi kuitwnkin 0.6% nousuun, mutta huomenna availlaan varmaannrwippaassa laskussa.

Advertisements

Tags:

2 Responses to “Sandvinelta markkinoille huonoja uutisia”

 1. JP Says:

  Softbank on pudonnut todella reilusti viime aikoina, minkä takia ajattelinkin tehdä lisäostoja.

  Ongelmaksi tuli kuitenkin se, että Softbankin osakkeita ei enää saa ostettua tai myytyä Nordnetista webin kautta (puhelimella ilmeisesti vielä onnistuisi).

  Mitä kautta sinä teet kauppaa Softbankin osakkeilla?

  • Laimea Silli Says:

   En ole nyt vähään aikaan käynyt Softbankilla kauppaa. Viimeksi kun kävinnonnistui kaupankäynti ihan normaalisti Nordnetin kautta. Olen kuullut että Nordnetin yhteistyökumppani on poistanut jostain syystä online-kaupankäyntimahdollisuuden. Mutta kaupankäynti onnistuu soittamallla Nordnetin meklarille samoin välitysmaksuin. Toivotaan että online mahdollisuus palaa pian

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: