Reipasta nousua :)

Helsingin pörssi sulkeutui juuri ja oma salkkuni on nyt 3.7% nousussa. Mikä päivä!! Kaikki osakesijoitukseni nousivat, paitsi Robit jonka kurssimuutos oli 0.0%. Hurjimmat nousut tuli Softbankilla joka nousi 6.8% (salkun 2. suurin sijoitus) korjaten näin karmeaa syyskuutaan. Samoin syönnillä olivat Gargotec +6.5%  (kaupankäynti kesken) Oshkosk +6% ja PKC +5% (salkun suurin sijoitus). Muutama tämmöinen päivä lisää ja alkaa olemaan elo- ja syyskuun lasku kuitattu.

Cargotec tiedotti tänään saaneensa suuren sopimuksen Espanjasta kahdeksan satamanosturin upgreidauksesta.

Mahtaakohan markkina nyt hinnoitella FEDin koronnoston siirtymistä ensi vuoden puolelle ja siksi kurssit nousee?

Advertisements

Tags: , , , ,

9 Responses to “Reipasta nousua :)”

 1. osinkokuningas.com Says:

  Pysys ny housuissas, huome sit börsä varmaa laskee taas 2% ku on nii kova vola nykyää 😀

 2. Aargh! Says:

  Aika rakettialku lokakuulle! Onneksi en myynyt mitään, vaikka hetken kyllä hermoja koeteltiin. Lähelle +3% prosenttia näyttää tämä päivä nousevan.

  En usko että tuo johtuu mahdollisesta koronnoston viivästymisestä, enemmänkin varmaan muistettiin, että isot osat maailmantaloutta ovat kuitenkin vähintään kohtalaisessa kunnossa, riskeistä huolimatta.

 3. Aargh! Says:

  Juu, monessa paikassa uskotaan FED:in olevan syy, minä en vain täysin osta sitä. Kun koronnosto lykkääntyy riskien/heikkouden takia, niin se on vähintäänkin kaksipiippuinen juttu.

  Muutamaa pientä pettymystä lukuunottamatta USA:n data on kuitenkin vahvaa ja Eurooppakin näyttää ok:lta Suomen ulkopuolella. Raaka-aineista on jo otettu ilmat pihalle, joten sielläkin varmaan alkaa lasku ainakin hidastumaan.

  Riskit, varsinkin Kiinassa, ovat todelliset. Siellä on keskushallinto aloittanut päättäväisen elvyttämisen, mikä ehkä auttaa ainakin lyhyellä aikavälillä ja Kiina on kuitenkin alle 15% maailmantaloudesta. Jos Eurooppa elpyy ja USA:n kasvu jatkuu, on Kiinan vaikutus raaka-aineita lukuunottamatta rajallinen.

  Syyskuun kirous, aina ristikkäisiin suuntiiin liikkuneet dollari ja osakekurssit näyttää murtuneen! Yihaa! Bull is Bull..eiku.. siis…en innostu liikaa. Jos tuloskausi USA:ssa tuottaa pettymyksiä voi kyyti taas olla kylmää osakemarkkinoilla.

  • Laimea Silli Says:

   Semmoista nousua ollut tämä lokakuu toistaiseksi että syyskuun kurssilaskut ja osa elokuunkin laskusta on jo pyyhkäistä pois 🙂

 4. mattimiettunen Says:

  Back in Blogging.

  https://parempisuunnitelma.wordpress.com/2015/10/06/ansioton-arvonnousu-ja-aliverotetut-paaomatulot/

 5. Aargh! Says:

  Juu, olen jo takaisin samassa pisteessä jossa olin 2.4.2015. Heinäkuun huippuihin on vielä 4% matkaa.

  Hommaa jarruttaa pahuksen Kanadalaiset laput, siellä olen ottanut valuuttakurssissa -10% käkättimeen. Ajoitus CAD:in ostoon oli käänteisesti täydellinen…

  Uskomaton aivopieru unohtaa että CAD seuraa öljyä ja upottaa lyhyellä tähtäimellä myös täysin öljystä riippumattomien kanadalaisten lappujen tuoton :/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: