Myin Nokiat pois

Torstainen Ericssonin tulosjulkistus ja osakkeen yli 15% romahdus laittoi miettimään ja päätin myydä Nokiat pois perjantai aamusta varmuuden vuoksi ennen tulosjulkistusta joka tulee kolmen viikon päästä. Ericssonin tulos oli markkinaodotuksia heikompi ja myös Nokia varoitti 1Q:sta näin 4Q tulosjulkistuksensa yhteydessä: “Markkinakasvu hidastuu vuonna 2016 4G-/LTE- tekniikan käyttöönoton laantuessa Kiinassa ja eräillä muilla markkinoilla. Erityisesti vuoden ensimmäinen neljännes vaikuttaa haastavalta asiakkaiden punnitessa käyttöomaisuusinvestointejaan makrotalouden epävarmuuden lisääntyessä””

Nyt alkaa salkussa olla aika kivasti käteistä mitä sijoittaa. Salkkukin on pompannut samalla tämän vuoden osalta plussan puolelle ensimmäistä kertaa.

Advertisements

Tags: ,

4 Responses to “Myin Nokiat pois”

 1. Aargh! Says:

  Onneksi olkoon plussalle pääsystä! Aika vähään on saanut tänä vuonna tyytyä…

  Euron vahvistuminen on pitänyt minut vielä pakkaselle n. -2% paikkeilla. Vähän pelottaa ensi viikon Nordean tulosjulkistus. Nordnetillä kaupankäyntipalkkiot tippuivat Q1:llä aika paljon. Tulos saattaa olla heikko, mutta toisaalta odotuksetkaan eivät ole kovin korkealla.

 2. Mika Says:

  Anteeksi tyhmä kysymys mutta minulla on jonkin verran kokemusta sijoittamisesta ja menestys on ollut yllättävän hyvä mutta jos ollaan rehellisiä niin en oikeasti tiedä mitä teen. Mitä kirjallisuutta/forumeita voitte suositella mitä kannattaisi lukea että saisi kaiken tarpeellisen perustiedon kuntoon jotta voisi alkaa tekemään oikeasti järkeviä päätöksiä?

 3. Nokia julkaisi 1Q 2016 tuloksensa. Kurssi tippui 7.19% | Rakas sijoituspäiväkirjani Says:

  […] Nokia julkaisi tänään 1Q 2016 tuloksensa joka meni kutakuinkin ennustehaarukkaan. Mutta pettymykseksi jäänyt koko vuoden ennuste painoi Nokian kurssin lopulta 7.19% laskuun. Onneksi myin Nokiat pois 23.huhtikuuta. […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: