Comptelista ostotarjous

No johan näitä ostotarjouksia nyt osuu salkkuun. Eihän siitä ole kuin pari viikkoa kun PKC:sta tuli ostotarjous ja nyt siis Comptelista. Tällä kertaa ei tullut euromääräistä jättipottia kuten PKC:n kanssa, sillä Comptelin osuus salkustani oli selvästi pienempi ja itseasiassa tankkaus oli kesken ja ekan oston tein vasta 3.1.

Nokia tarjoaa osaketta kohden 3 euroa käteistä ja 0.04 euroa osinkoa. Comptelin päätöskurssi on 3.07 euroa joten ilmeisesti markkina odottaa vielä parempaa tarjousta joltain muulta firmalta kun kerran maksaa ylihintaa. Tarjous on voimassa 27.2 – 24.3 ja toteutuu jos Nokia saa 90% osakkeista ja kilpailuviranomaiset näyttävät vihreää valoa. Kymppiuutisissa taidettiin mainita että vähän päälle 50% jo löytyy tarjouksen hyväksyjiä.

Jaa-a pitäisköhän liipaista nää huomenna myyntiin pörssissä jos tähän hintaan saa vai odottaisko hinnannousua paremman tarjouksen myötä tai  tarttuisi tarjoukseen kiinni, jolloin välttyisi kaupankäyntikuluilta.

Nokian kannalta varmasti hyvä moovi. Firma on muutenkin ollut ostopuolella. Katsotaan jatkuuko ostot. Telecomin keskittyminen jatkuu.

 

Advertisements

Tags: ,

2 Responses to “Comptelista ostotarjous”

  1. Joskus eläkkeelle Says:

    Karkkiraha kiitokset tästä blogista. 🙂 Kiinnostuin tästä sijoituksesta kun olit avannut positiot viikko sitten. Tutustuin hiukan enemmin tuotteisiin ja kasvunäkymiin josta innostuneena avasin myös itse position… Noh se ei päässyt alkua pidemmälle, mutta kiitokset pikku hilloista kuuluu myös tänne. 🙂 Ei muutako innolla odotan lisää aktiivisuutta blogiisi…ja omaa näkemystä yksittäisiin avauksiin.

    • Laimea Silli Says:

      Eipä kestä! Hyvä kun natsasi kohdilleen, toki kuten niin minulla kuin sinulla oli tankkaukset kesken eli iso karkki jäi saamatta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: