Ostin Locheed Martinin osakkeita

Toissapäivänä ostin salkkuuni Lockeed Martinin osakkeita. Yhtiö on kiehtova ja sillä on tuotteita todella moneen eri segmenttiin alkaen sotateollisuudesta kvanttitietokoneisiin. Yhtiön historian kuuluisin tuote lienee vakoilulentokone U2. Tällä hetkellä minua kiinnostaa erityisesti sotateollisuuspuoli Trumpin hallinnon ja NATO:n puolutusbudjettien kasvaessa. Erityisen kiinnostavaa on myös yhtiö panostus kaupalliseen siviilipuolen drone-teknologiaan, sotateollisuusdroneissa yhtiö on jo pidempään ollut mukana.

PE-luku on 15 ja osinkoa maksellaan kolmen kuukauden välein ja osingot ovat selvässä kasvussa. Osinkotuotto-% noin kolme.

Tags: , ,

One Response to “Ostin Locheed Martinin osakkeita”

  1. Sir yes sir Says:

    Helsingin börsäs ei juuri ostettavaa… ehkä ihan fiksu idea laittaa sotateollisuuteen. Pari pommia jo oli ilmoilla, ehkä USA latoo vanhat laakit ilmoille ja ostaa uusia.

    Mikäs olis seuraava hitti… seuraileppa noita virtual reality puljuja ja niiden sisällön tuottajia Nythän ne melko kalliita ja vielä laatu kuraa mut kun lyö läpi niin myydään ku häkää. Postaile näkemyksiä… ajoissa. 🙂 Vähän niiku kosketusnäytöt sampalla ja iiluurilla.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: