Remedyn ensimmäinen pörssipäivä

Remedy aloitti kaupankäyntinsä pörssissä aika räväkästi ja kurssi oli 30% nousussa parhaimmillaan 7.18 eurossa mistä se valui sitten päivän päätöskurssiinsa 6.69 euroa. Ja tuossa välissä se kävi alimmillaan 6.3 eurossa. Itse tankkasin lisää osakkeita 6.48 eurolla.

Ihan sijoituspsykologiasta haen sitä että hätäisimmät pikavoitontavoittelijat myyvät aika pian osakkeensa minkä jälkeen kurssi nousee reippasti(?) ja tuohon voisi sitten ehkä itsekin myydä?

Tags:

2 Responses to “Remedyn ensimmäinen pörssipäivä”

 1. Riu_2016 Says:

  Ajatus Remedyn suhteen oli minulla hiukan sama, eli lisätä hetimmiten annissa saatua määrää. Myöhästyin kuitenkin aamulla ja sitten osake alkoi nopeasti kallistua ja jäin odottamaan paluuta alempiin hintoihin. Taitaa olla turha jäädä odottamaan…
  No, rahaa jää sitten muihin uutuuksiin. Mitä mieltä Silmäasemasta? Mielenkiintoinen toimiala ja ainakin allekirjoittaneelle se merkitsisi lisää hajautusta, toki pienessä määrin. Merkintä käynnissä, ja osakkeita saattaisi saada hiukan enemmän kuin peliyhtiöiden anneissa.

  • Laimea Silli Says:

   Silmäasema vaikuttaa ensisilmäisyllä potentiaaliselta. Pitää huomenna tutustua tarkemmin ja päättää lähteäkö mukaan vaiko ei.

   Uskon myös että kiinnostus ei ole varmaan suhteessa niin suurta kuin Remedyyn

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: