Laimea Silli-blogilla 10-vuotissyntymäpäivä!

Tasan 10 vuotta sitten aloitin tämän sijoitusblogin tällä kirjoituksella. Siitä lähtien olen raportoinut jokaisen myynnin ja oston joskus jopa lähestulkoon reaaliajassa ja joissain tapauksissa myös etukäteen. Ja yleensä perusteluiden kera. Olen myös raportoinut salkkuni arvonnousun ja tuoton, julkaissut kuun vaihtuessa kuukausiraportteja, analysoinut yhtiöiden tuloksia, riemuinnut voitoista ja manannut tappioita sekä vähemmän fiksuja sijoituspäätöksiä. Hauskaa on ollut ja bloggaaminen jatkuu. Ilokseni olen huomannut että kotimaisten sijoitusblogien määrä on selvästi kasvanut ja joukossa on erittäin laadukkaita blogeja.

Kymmenessä vuodessa olen ehtinyt kirjoittaa tasan 2000 artikkelia, tämä juuri lukemasi on se kahdestuhannes. Eli 200 artikkelia vuodessa. Vierailuita on 1 211 237. Kommentteja blogiin on kertynyt 3641.

Parasta bloggaamisessa on sijoituspäätösten perustelu kirjallisesti ja julkisesti ja niistä keskustelu. Opettavaista ja väitän että tuottoja parantavaa. Ja hienoa on jos olen innostanut tällä muita sijoitusharrastuksen pariin ja jopa tienaamaan rahaa.

Kymmenen vuoden päästä aion edelleen blogata ja silloin olen jo poistunut työelämästä nauttimaan taloudellisesta riippumattomuudesta, mikäli sitä edelleen silloin haluan.

Mukavaa loppusyksyä ja hyviä sijoituksia! Kiitos lukijoille.

 

10 Responses to “Laimea Silli-blogilla 10-vuotissyntymäpäivä!”

 1. Varatonsijoittaja Says:

  Onnittelut pyöreistä! Olen löytänyt blogisi vasta hiljattain, mutta seurannassa ollaan se seuraava 10 vuotta 😉 Onkohan tätä blogia vanhempia alan aktiivisia blogeja?

  • Laimea Silli Says:

   Kiitos! On tämä ainakin yksi vanhimmista aktiivisista suomalaisista sijoitusblogeista. En tiedä yhtään vanhempaa. Tähän alle voi ilmoittautua jos jollain on vanhempia aktiivinen blogi

 2. Konsultti Says:

  Onnittelut ja kiitos! Mukava on ollut seurata viimeiset vuodet kun tämän blogin onnistuin löytämään. Hyvä että kipinää riittää kirjoittaa asiasta vielä jatkossakin.

 3. Riu_2016 Says:

  Onnittelut täältäkin. Seuraaminen alkoi kolmisen vuotta sitten. Ja tietenkin jatkuu.

 4. savolainensijoittaja Says:

  Onnea. Sinun blogiasi on tullut seurattua hyvä tovi. Mielenkiinnolla odotan jatkossakin uusia postauksiasi.

 5. CMD Says:

  Suosikkiblogini… Erittäin hyviä näkemyksiä, itselle ei aika riitä kaikkea lukemaan mutta täältä olen saanut vinkkejä mitä katsoa tarkemmin ja tehdä omia sijoituspäätöksiä. Olispa täällä joku notifikaatti kun olet jotain uutta laittanut. Finskiä ihmettelin ettet ole noteerannut, nousukausi, lentoliikenne kasvaa vähän kuin taksimatkat.

  Ja toine juttu laita vaikla privana… alotuspääomasi, tavoite ja kk säästösi palkasta. Olisi hauska verrata missä kohtaa itse.

  Listautumisbuumi kova, updeittaahan missä näet pörssihuiput.

  • Laimea Silli Says:

   Itseasiassa luulisin että jokaisesta bloggauksesta tulee sähköpostinotifikaatti, vai pitääkö tykätä blogista jolloin notifikaatit alkaa virrata?

   Lisäksi sivusta saa tilattua rss-fiidin ja eri rss-lukijoilla voi olla omia notifikaattiasetuksia.

   Täytyy vielä tarkistaa omat asetukset.

   Alkupääoma ja tavoite itseasiassa löytyy blogista täältä: https://laimeasilli.wordpress.com/about/
   Olin tuo 7800 markkaa onnistunut palkasta säästämään. Tonni kuussa menee yleensä palkasta osaketilille.

   Finnairia en ole koskaan muistaakseni omistanut. Aika syklinen osake ja ei tarvita kuin yksi onnettomuus, tulivuorenpurkaus tai jotain muuta yllättävää ja kurssi syöksyy. Olen kyllä huomioinut sen viimeaikaisen menon. Myös Fortumin viimeaikainen kehitys on ollut mielenkiintoista. Ei ole oikein vaan ollut aikaa blogata tuosta

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: