Bioretecin listautuminen ja osakeanti peruuntuu

Bioretec tiedotti tänään että sen osakeanti ja listaantuminen peruuntuu vaikka osakeanti oli ylimerkitty. Annin pääjärjestetäjä Danske Bank oli sitä mieltä että listautumiselle ei ole edellytyksiä. Ilmeisesti ylimerkintä oli hyvin pieni ja Danske pelkäsi että hintakehitys olisi huono, mikä ei olisi kenenkään etu. Ei tämä ehkä kauheana yllätyksenä tule. Yhtiö on melko tuntematon ja pieni ja osakeannin ajoituksessa yhtiö ja järjestäjä tekivät virheen. Nyt on niin paljon listautumisia samaan aikaan, juuri päättynyt ja kohta tulossa, että Bioretecin näkyvyys jäi pieneksi.

Yhtiö tarvitsee rahaa kasvuunsa. Eiköhän joku pääomasijoittaja tule rahasäkkeineen apuun tai kenties yhtiö saa ostotarjouksen joltain alan bio/lääkealan toimijalta. Ja ehkä muutaman vuoden päästä nähdään uusi yritys paremmalla ajoituksella ja jos bisnes on kehittynyt hyvin, korkeammalla hinnalla.

Tags:

2 Responses to “Bioretecin listautuminen ja osakeanti peruuntuu”

  1. tmmm Says:

    Jotenkin tuntuun aika oudolta että Danskella ei etukäteen olisi ollut jotain käsitystä miten paljon antiin tulee merkintöjä. Varsinkin kun suurin osa annista oli suunnattu instituutioille.

    Joko Danskella ei homma ole hanskassa tai sitten kaikkea ei ole kerrottu julkisuuteen.

    • Laimea Silli Says:

      Omituinen juttu. Huono kuva jää Danskesta ja tämän annin järjestelyistä ja ajoituksesta. Toivottavasti yhtiö saa tarvitsemaansa rahoitusta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: