Oshkoshin jättimäinen US Post diili kyseenalaistettu

Oshkosh voitti helmikuussa jättimäisen, 6 miljardin dollarin tarjouskilpailun US Postin seuraavan sukupolven postiautoarmaadan rakentamisesta Workhorse – nimisen yhtiön nenän edestä. Workhorse on ottanut häviön aika raskaasti ja on vihjaillut oikeustaistelusta. Nyt se taistelu sitten alkaa ja yhtiö yrittää oikeusteitse perua päätöksen tullakseen itse valituksi.

Hienoa että asia käsitellään ja toivottavasti nopeasti. Nämä spekulaatiot ovat jarruttaneet Oshkoshin kurssikehitystä, uskon että diili on hoidettu kaikinpuolin viimeisen päälle ja Workhorse häviää taistelun. Oshkoshin kurssi on juuri nyt 6.7% laskussa. Ostaisin lisää jos ei käteiset olisi käytännössä loppu. Jos uskoo että Oshkosh tämän klaaraa, pomppaa kurssi myönteisen päätöksen jälkeen helposti aika reippaasti ylöspäin.

The Postal Service in February announced plans to purchase as many as 165,000 mail trucks from Oshkosh for $6 billion in the next decade, and promised to pay an additional $482 million upfront for the Wisconsin-based firm’s finished designs.

Yhtiön tilanne on hyvä ilman tätä tilaustakin. Armeija teki hiljattain ison jatkotilauksen.

Tags: , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: