Osallistuin Inderesin osakeantiin

Osallistuin Inderesin osakeantiin eilen minimimäärällä, koska se kuitenkin ylimerkataan reilusti ja leikkuri käy. Näin asiaa pähkäilin ja tänäänhän se anti keskeytettiin heti kun se oli mahdollista. Sekä henkilöstöanti että yleisöanti olivat ylimerkittyjä. Saas nähdä millainen leikkuri tuon kanssa käy. Instituutioantia tuossa ei ollut ollenkaan eli tässä mennään “bulleroiden” voimin. Uskon että eka päivänä nähdään muutaman kymmenen prosentin nousu.

Inderesin voimasta saatiin tänään taas uusi näyte. Yhtiö julkaisi aamukatsauksenssaan Vincitille ostosuosituksen vaikka laskikin hieman tavoitehintaa. Perusteluna oli 27% lasku huipuista, mikä on aivan liikaa yhtiön arvoon ja potentiaaliin nähden. Osakekurssi nousi 10% Harmi sinällään, ajattelin luettuani tuon suosituksen perusteluineen ostaa lisää Vincittiä ja oli se ajatuksissa jo muutenkin, mutta nytpä jäi tuo 10% nousu väliin kun en ehtinyt.

Tags: ,

One Response to “Osallistuin Inderesin osakeantiin”

  1. Laimea Silli Says:

    Leikkuri kävi kovasti. Kaikki yleisöantiin osallistuneet saavat 10 kpl ja lopuista osakkeista 5% eli minimillä merkanneet saavat hurjat 10 kpl. 250 euron edestä osakkeita siis. 10% nousulla saisi jo 25 voiton.

    Noh eiköhän tuo nouse eka päivänä sellaiset 30% vähintään.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: