Mikä Nokiaa laskee?

Kuun ja 1Q:n loppu lähestyy ja samalla lähestyy myös se päivä jolloin Nokian luuribisnes pitäisi siirtyä Microsoftille. Mutta ei ole näkynyt tiedotetta Kiinan ja Korean kilpailuviranomaisten hyväksynnästä tälle kaupalle. Sensijaan on näkynyt uutisia ja spekulaatioita siitä että kilpailuviranomaiset ovat asettamassa ehtoja patenttien hyödyntämisen osalta. Saas nähdä mitä tässä tapahtuu, melkoinen shokki olisi firmalle ja osakkeelle jos kauppa siirtyy jopa peruuntuu.

Voi olla että markkina hermoilee tätä tai sitten kenties tulevia negatiivisia uutisia Intian veroceissistä ensi viikolla. Tai sitten se on tämä Ukraina-hässäkkä. Niin tai näin niin pikkaisen hermostuttaa.

Tags:

11 Responses to “Mikä Nokiaa laskee?”

  1. Jani Says:

    http://www.business-standard.com/article/companies/sc-asks-nokia-to-furnish-valuation-of-india-assets-114031300740_1.html

    “Nokia counsel said that the Microsoft global deal will be closed within
    20 days. Even some bureaucratic hitches in China have been resolved.”

  2. Jani Says:

    Itse veikkailen pelkästään odotuksesta johtuvaa väsymystä! Pikkasen sahailee edestakaisin, ei sen kummempaa.
    Heti kun kauppa on closed, alkaa julmettu tykitys. 6,5e on välitön tulos.
    Jos kuitenkin homma pitkittyy viikkoja tai kuukausia, niin alas mennään MYY nappula pohjassa.

  3. Jani Says:

    Toinen päivä putkeen, kun melkein koko pörssi veti punaselle.
    On tää vaan ihme meininkiä, siis miksi? Voiko tosiaan median kirjoitukset ylikuumenemisista tai Ukraina pelottelut vaikuttaa näin?
    Noksukin koko päivän prossan plussalla ja sit viimeinen tunti 2,45% turpaan. Istuukohan porukka koneillaan ja odottaa, et heti kun pikkanenkin notkahdus tulee, niin myyntiin menee! Näyttää siltä, tai sitten en vaan tiedä faktoja.

    • Laimea Silli Says:

      Ukrainan kriisillä on potentiaalisesti isot talousvaikutukset Euroopassa ja lisäksi Kiinasta tulee aika huolestuttavaa taloustilastoa. Ja onhan tuossa takana ihan kivaa nousua. Tarpeeksi syitä kasassa pienelle tasokorjaukselle.

  4. Jani Says:

    Intian keissi alkaa olla plakkarissa surin noustessa johtoon. Näin ainakin uskon. Nyt Nokian supernousun tiellä on vain Ukraina ja Putin.

  5. Nokian luurikauppa viivästyy | Rakas sijoituspäiväkirjani Says:

    […] siinä sitten kävi kuten vähän pelkäsin, Nokian luuribisneksen myyminen Microsoftille siirtyy (ainakin) huhtikuulle. Ilmeisesti sekä […]

Leave a comment